MEX Lipo Shred

MEX
1174-2625
49,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

 MEX Lipo Shred 120 Tabs.
 
Липотропна формула за регулиране и поддържане на здравословно тегло

Предимства:

  •     Иновативен пред-тренировъчен продукт
  •     Подпомага изгарянето на мазнини
  •     100% без стимуланти
  •     Ca+ Pyruvate за насърчаване на енергията

MEX LIPO SHRED е 3 степенна хранителна добавка за контрол на теглото, която има свойствата да ускорява метаболизма на мазнините в тялото.

MEX LIPO SHRED съдържа оптимална комбинация от натурални екстракти и био идентични микроелементи, които работят синергично за улесняване и оптимизиране на всеки етап от преноса на мастни киселини и от метаболизма.
 
MEX LIPO SHRED стимулира освобождаване на мастни киселини, съхранявани под формата на телесна мазнина и спомага за транспортирането и преобразуването им в енергия.
 
MEX LIPO SHRED е предназначен за хора, които искат да водят здравословен живот. Той съдържа мощна комбинация от липотропни съставки, които съдействат за намаляване нивата на холестерол и липиди, а също така подпомагат здравословната функция на черния дроб. Понякога, способността на черния дроб да разгражда мазнините се оказва ограничаващ фактор за загубата на мазнини и може да попречи на изграждането на по-добра физика.
 
MEX LIPO SHRED е 100% освободен от стимуланти! Без паника, нервност и раздразнителност, главоболие и безсъние, симптоми, характерни за продукти на базата на ефедрин и огромни количества кофеин.
 
MEX LIPO SHRED работи ефективно,  независимо от диетата и режима на тренировки.
 
MEX SHRED LIPO е подходящата добавка към всяка програма за изгаряне на мазнини и може да бъде от полза както на професионалните спортисти, така и на хора, които не тренират интензивно.
 
MEX LIPO SHRED може да се използва самостоятелно или в комбинация с фет бърнър за мощен прилив на енергия и ефективен контрол на теглото.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

MEX Lipo Shred

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение