MEX American Standard Whey

MEX
1311
95,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

         Представяме ви новата, подобрена формула на суроватъчният протеин MEX American Standard WHEY - перфектната комбинация от вискокачество, превъзходен вкус и несравнима цена!
MEX American Standard WHEY се превръща в супер вкусен освежаващ щейк, с който възстановявате и качвате чиста мускулна маса дори и след най- изтощителна тренировка!
Подобрената формула на MEX American Standard WHEY включва протеинова матрица, комбинация от суроватъчен концентрат и изолат, аминопептиди от хидролизиран суроватъчен протеин, хидролизиран телешки протеин изолат и глутаминови пептиди. Мощната смес от активни съставки осигурява оптимални условия за интензивен мускулен растеж.

MEX WHEY Акценти:
   
   * Ултра и микрофилтриран суроватъчн протеин
   * Студено филтриран суроваръчен протеин изолат
   * Добавен глутамин и аминокиселини с разклонена верига(ВCAA)
   * Без апсартам
   * Ниско съдържание на въглехидрати
   * Ниско съдържание на мазнини
   * Перфектен аминокиселинен профил
   * Лек и освежаващ вкус

MEX WHEY Ползи:    

   * Подобраява спортните постиженя
   * Подсилва хранителния режим
   * Спомага за качване на чиста мускулна маса
   * Лесен за употреба
   * Не дразни смомаха
   * Лесно разтворим и с превъзходен вкус
   * Уникална цена!
    
Защо ви е нужен суроватъчен протеин?

Интензивните тренировки изискват прием на достатъчно протеин, за да може тялото да се възстанови качествено. Специалистите препоръчват да се приема 1 грам протеин на 1 килограм телесна маса. Атлетите трябва да се хранят 4-6 пъти дневно с месо, яйца или мляко, за да си набавят необходимия протеин. Но яденето на толкова много храна може да се окаже трудно за храносмилане, да струва доста скъпо и да не е много здравословно тъй като съдържа мнохо мазнина и захар. Суроваръчният протеин успява там където другите се провалят. Лесен е за употреба, бързо усвоим и с изключително малко захар и мазнини.

Новата формула на MEX American Standard WHEY е обогатена с глутаминови пептиди. Те са форма на аминокиселината глутамин, свързана с пептиди, за да гарантира оптимално усвояване в организма. Тези съставки стимулират растежа на мускулна маса и подпомагат процеса на възстановяване. Освен това, глутаминовите пептиди съдействат за здравословен хормонален баланс и силна имунна система.

В случай, че сте решили да приемате суроватъчен протеин заложете на най-доброто - MEX American Standard WHEY!

Нашият суроваръчен протеин е перфектния избор за зареждане на организма с най-необходимите хранителни вещества за перфектно възстановяване и мускулен растеж. Този продукт е с ниско съдържание на мазнини и захар и е обогатен с аминокиселини. Бързото му действи моментално гарантира истински резултати!

Лесно разтворим навсякъде и по всяко време, подходящ за специални хранителни режими. Гарантирано качество!!

Как постигнахме този огромен успех?

Тайната към успеха се крие в използването на един висококачествен източник на суроватъчен протеин. Комбинирахме микрофилтриран суроватъчен протеин изолат(WPI) със студено филтриран суроватъчен протеин концентрат(WPC). Първият е моментално вкарва в кръвообръщението нужните аминокиселини и подхранва гладните мускули за минути, а не за часове. Суроватъчният протеин концентрат стимулира задържането на азот и протеиновия синтез по-добре от всички други протеинови източници. Също така съдържа и инсулиноподобен фактор на растежа(IGF-1), имуноглобулини и лактоферин, които подпомагат механизмите за растеж в тялото и имунната система.

Друго ключово предимство на MEX American Standard WHEY е супер качествения му аминокиселинен профил. Повече верижно разклонени аминокиселини(BCAAs) и повече глутамин от всеки друг протеин на пазара. Мускулите ви желаят тези важни аминокиселини по същия начин, по който вие ще желате този вкусен протеинов шейк.

MEX American Standard WHEY е лесно разтворим шейк с превъзходен вкус, който не предизвиква подуване или стомашен дискомфорт. Използвайте преди и/или след тренировка или просто като добавка към храненето и се наслаждавайте на бързите и сигурни резултати!

изпрати запитване за продукта

6d2b9bfe7adbc9b6e4905a86aedbf470.jpg

Отзиви

MEX American Standard Whey

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение