• Намалена цена

Optimum Nutrition Platinum Pre

Optimum Nutrition
1196-3690
  • Максимална сила и издръжливост по време на тренировка
  • Над 3гр. бета аланин в доза
  • Уникален вкус
100,00 лв.
65,00 лв. Спестявате 35%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Platinum PRE допринася за дългата история на ON в поставянето на по-високи стандарти, преначертавайки границите на хранителните добавки. Без никакви опасения можете да приемате безвредните дози на Platinum PRE ежедневно. Всеки един прием ви зарежда с необходимата енергия, за да поставяте нови лични рекорди.
Разбира се вие очаквате повече от ON и тази платинена предтренировъчна формула ви доставя ефективнки дози Л-цитрулин, Бета-аланин, кофеин, патентованата смес на ON – PhytoBlend, метаболитна и антиоксидантна подръжка. С Platinum PRE вие ще постигнете целите си, колко и високи да са те! Всяка доза PLATINUM PRE комбинира л-цитрулин и ексклузивна система за доставка на пептиди.
Бета-аланинът е основен градивен елемент в производството на карнозин – съединение, което помага да се неутрализират киселинни вторични продукти получени повреме на по-интензивна тренировка.
 Спомага за по-добър метаболитен баланс и подобрява микроциркулацията.  Дозата му в  PLATINUM PRE- е капсулирана и по никакъв начин не влияе на вкуса му.
Като предмет на десетки изследвания кофеинът е една от най-ефективните добавки в света на спорта. Наред с повишената енергия и бдителност, кофеинът засилва фокуса и намалява възприятието за физическо усилие по време на тренировка.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза , 30 минути преди тренировка.

 

изпрати запитване за продукта

40548704584ff150a786aeafa7a1fe4b.jpg

Отзиви

Optimum Nutrition Platinum Pre

  • Максимална сила и издръжливост по време на тренировка
  • Над 3гр. бета аланин в доза
  • Уникален вкус
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение