MRI EO2 Vmax

MRI Performance
1218-2668
  • Стимулира синтеза на АТФ
  • Повишава издръжливостта и силата
  • Подпомага кръвообръщението
99,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

MRI EO2 VMAX™ ЗА ПО-ГОЛЯМА ИЗДРЪЖЛИВОСТ съдържа ключови съставки и технологии, подкрепени от нови научни изследвания, за поддържане на онова, което се цени най-много от атлетите:
 
ПРОАКТИВНО ОПТИМИЗИРАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ
По време на състезание, представянето на всеки атлет е директно отражение на неговата или нейна предварителна подготовка. Онези, придържащи се към проактивен подход на упражнения и хранене, лесно се отличават - те са в челните позиции на състезанието и то с голяма преднина.
EO2 VMAX е идеален избор за „проактивна”, оптимизираща издръжливостта хранителна добавка. При дневен прием, продуктът помага за изграждане на капацитет на издръжливост на организма за постигане на върховни резултати. EO2 VMAX поддържа кръвоносен поток с циркулиращи хранителни вещества, подпомага подобряването на максималния анаеробен капацитет - VO2 Max, посредством храната, изгражда депа от АТФ, насърчава издръжливостта и силата, и помага на тялото да се адаптира към стреса и да пребори умората.*
 
АЗОТЕН ОКСИД - ИЗТОЧНИК ЗА ИЗДРЪЖЛИВОСТ
EO2 VMAX съдържа повишаващи нивата на азотен оксид (NO) вещества за един новаторски подход при оптимизиране на издръжливостта. NO е мощен регулатор на оптималното кръвообращение, доставката на хранителни вещества до работещите мускули и възстановяването на тъканта. Въпреки това, NO може да играе дори по-голяма роля при специфични ситуации, свързани с издръжливостта. Нови научни изследвания показват, че NO има съществено значение в регулиране устойчивостта на мускулната сила, може да подпомогне за забавяне на изтощението при тренировка и да насърчи промяна в количеството кислород по време на упражнение (подкрепя максималния анаеробен капацитет VO2 Max).
 
Препоръчителен дневен прием: Приемайте 3 капсули всяка сутрин с храна или сок.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

MRI EO2 Vmax

  • Стимулира синтеза на АТФ
  • Повишава издръжливостта и силата
  • Подпомага кръвообръщението
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение