MRI EO2 Edge

MRI Performance
1220-2664
  • Увеличава енергията и издръжливостта
  • Подобрява кръвообръщението
  • Подобрява усвояването на кислород
  • Подпомага производството на АТФ
  • Възстановява изразходените електролити
98,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

EO2 Edge е мощен пред-тренировъчен напомпващ бустър, прецизна мултикомпонентна формула за увеличаване на мускулната сила и издръжливост по време на интензивни тренировки.
 
EO2 Edge съдържа балансирана комбинация от жизненоважни витамини и минерали, които осигуряват мощен прилив на енергия, включително витамините от групите B, C и D, които подобряват обмяната на веществата, стимулират клетъчното делене и подобряват синтеза на нуклеинова киселина.

Формулата на EO2 Edge включва минералите фосфор, магнезий, цинк, хлорид, натрий и калий, които гарантират изключителна физическата активност по време на високоинтензивни тренировки. Тези безценни минерали подобряват общото благосъстояние,  регулират сърдечната дейност при стресови тренировки и предпазват организма от физическа и умствена умора.
 
EO2 Edge е обогатен със специален комплекс за повишаване на енергията, съдържащ прости и сложни въглехидрати (фруктоза и малтодекстрин), които подобряват синтеза на протеин, повишават издръжливостта, намаляват умората и ускоряват процеса на възстановяване.

EO2 Edge съдържа факторен комплекс за за увеличаване на мускулната издръжливост, обогатен с таурин, който съдейства за усвояването на другите хранителни елементи и стимулира клетъчното делене. Той подпомага сърдечната дейност и действа успокояващо на нервната система.
 
Продуктът включва и специален комплекс за повишаване на АТФ енергията (бета аланин и цитрулин малат). Цитрулин малат стимулира производството на хормон на растежа, повишава производстовот на инсулин и неутрализира натрупването на млечна киселина. Той ускорява метаболизма, за да осигури ефективна доставка на хранителни вещества и високи нива на кислород в мускулите. Безценната аминокиселината бета-аланин допълнително увеличава издръжливостта, повишава нивата на азотен оксид и намалява времето за възстановяване след интензивна тренировка.
 
Препоръчителен дневен прием: Смесете ½ мерителна лъжица  с около 300 мл вода и приемайте преди треноривка. Пийте по една глътка на всеки 15-20 минути.
 
Мощни, обемни мускули с MRI EO2 Edge 20 - поръчай сега!

изпрати запитване за продукта

Отзиви

MRI EO2 Edge

  • Увеличава енергията и издръжливостта
  • Подобрява кръвообръщението
  • Подобрява усвояването на кислород
  • Подпомага производството на АТФ
  • Възстановява изразходените електролити
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение