• Намалена цена

Musclemeds Hexaghen

Musclemeds
1233-2791
  • Стимулира анаболните процеси
  • Ефективно подпомага мускулния растеж
  • Подпомага протеиновия синтез
  • Повишава нивата на IGF-1
120,00 лв.
90,00 лв. Спестявате 30,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

С цел създаването на ново покуление чудовищно силни култористим Musclemeds създават HEXAGHEN. Уникалния по рода си IGF-1 активатор приеман перорално. IGF-1 е считан от мнозина специалисти в областа за "свещенният Граал при мускулния растеж".
Последните проучвания показват, че IGF-1 предизвиква невероятни анаболни процеси и е критичен медиатор за мускулния разтеж, стимулирайки диференциацията и разпространението на myoblasts (мускулните клетки). На кратко, IGF-1, който е произведен във вашето тяло има потенциала да повиши наистина размера и броя на мускулните клетки.

Научни изследвания сочат, че IGF-1 води до повишаване мускулния растеж чрез увеличаване на аминокиселинното усвояване и синтеза на протеин. С откриването на мощния мускуло изграждащ ефект на IGF-1, култирусти от световна класа потърсили средство за директно увеличаване на IGF-1 чрез рекомбинантно използване на фармацевтични IGF-1 инжекции.

Много от днескащните културисти и атлети дължат масивните си размери на IGF-1. Сега, чрез развитие на HEXAGHEN, ще можете да усетите част от екстремният анаболен ефект, като стимулирате нивата на вашият IGF-1. Достигане максималното производство на IGF-1 може да стимулира анаболно увеличаване на броя и размера на мускулните клетки.

Ефикасността на HEXAGHEN да задейства повишаване нивата на IGF-1 е станало възможно чрез използването на една уникална комбинация от специализирани съставки: GHRP-2 Hexapeptide ацетат, ОНД -4, 17 (20)-pregnadiene-3 ,16-дион, и транс-4 , 17 (20)-pregnadiene-3 ,16-дион

Таблетките от новата система FastZorb™ помагат за оптимална абсорбация, което е от съществено значение за тези мощни,но в същност нестабилни съединения, за да се абсорбира директно в кръвообращението, прескачайки стомашно-чревния тракт и предсистемния метаболизъм в черния дроб, като по този начин запазват своята активност и ефективност като IGF-1 активатор.

HEXAGHEN е най-вълнуващият IGF-1 медииран пробив за мускулно изграждане в културизъм днес.

HEXAGHEN - следващото поколение Бодибилдинг изроди идват!

Дозировка: 2 таблетки --- Дози в опаковка: 28

Начин на употреба : Hexaghen Fastsorb таблетки са предназначени да се разтваря бавно в устата под езика. Hexaghen трябва да се приема 30 минути преди лягане. Поставете две (2) Hexaghen Fastsorb таблетки под езика си да се разтворят напълно и след това се преглътнете.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

Musclemeds Hexaghen

  • Стимулира анаболните процеси
  • Ефективно подпомага мускулния растеж
  • Подпомага протеиновия синтез
  • Повишава нивата на IGF-1
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение