• Намалена цена

Optimum Nutrition Platinum Hydro Whey

Optimum Nutrition
1158
  •     Произведен с изолат на суроватъчен протеин за по-бърз ефект върху вашите резултати
  •     Всяка доза съдържа 30 гр. свръх-чист протеин
  •     Почти 9 гр. левцин, изолевцин и валин (BCAA аминокиселина)
  •     Обогатен с ACTITOR™ пептиди
  •     Без лактоза и холестерол
166,00 лв.
132,80 лв. Спестявате 20%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Platinum HydroWhey е на първо място сред хранителните добавки. Друго не можем и да очакваме от най-ефективната, чиста и усъвършенствана технология  на компанията Optimum Nutrition.Platinum HydroWhey е произведен изцяло от суроватъчен протеин изолат , за по-добри и бързи резултати. Всяка доза съдържа 30гр. от свръх-читият протеин, а също така съчетава в себе си и почти 9гр. левцин , изолевцин и валин. Platinum HydroWhey не съдържа лактоза и холестерол. Обогатен е с хранителни ензими и се разтрваря бързо.Суроватъчният протеин в тази единствена по рода си формула, е получен чрез хидролиза, за да  ви достави възможно най-бърз протеинов ефект.  В процеса на хидролиза протеините се разпадат до по-малки частици, които лесно навлизат в организма, благодарение на което мускулатурата се възстановява бързо.   За допълнителни резултати, продуктът е обогатен  с  ACTITOR™ пептиди, храносмилателни ензими и микронизирани верижно разклонени аминокиселини (BCAA). Освен, бързото си действие, Platinum HydroWhey® е и извънредно чист  продукт, тъй като е произведен изцяло от хидролизирани изолати на суроватъчния протеин. От своя страна, това елиминира заплахата от натрупване на излишни мазнини, холестерол или лактоза.
Platinum HydroWhey е комбинация от най-фините съставки, които, подложени на високо-специализирани технологии  на обработка, превръщат продукта в незаменим протеин за изграждане на вашата мускулатура.  Протеинът е специално разработен за постигане на оптимални резултати в залата, като оставате доволни още с приготвянето му в шейкъра.
Platinum HydroWhey е протеин в най-чиста форма. Приготвен от изолат на суроватъчен протеин, посредством хидролиза, той е изчистен от лактоза, холестерол, въглехидрати и мазнини.  Резултатът е ултра чист, нежен към храносмилателната система протеин, допълнително обогатен с аминокиселини за изграждане и оформяне на мускулите.
В Platinum Hydrowhey  протеините са преминали процес на хидролиза в различна степен.  При хидролиза изходните протеини се  разпадат до по малки части – пептиди. Те се усвояват лесно от организма и имат бърз ефект. Тази изключителна комбинация от нежни, леки, свръх-хидролизирани протеини, се явява източник на ди-, три- и олигопептиди, като същевременно запазва свойствата на определени микро-фракции, естествено съдържащи се в суроватъчния протеин.  Ако описанието дотук ви звучи твърде сложно и научно, това което наистина си струва да запомните е, че Platinum Hydrowhey е идеален старт на деня - сутрин, преди и веднага след тренировка, когато мускулите ви се възползват най-много от бързото действие на протеина.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза сутрин и 1 доза след тренировка.

изпрати запитване за продукта

1ff59904aad9ff9d41d43c778ee8da40.jpg

Отзиви

Optimum Nutrition Platinum Hydro Whey

  •     Произведен с изолат на суроватъчен протеин за по-бърз ефект върху вашите резултати
  •     Всяка доза съдържа 30 гр. свръх-чист протеин
  •     Почти 9 гр. левцин, изолевцин и валин (BCAA аминокиселина)
  •     Обогатен с ACTITOR™ пептиди
  •     Без лактоза и холестерол
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение