• Намалена цена

Muscletech NANO Vapor

Muscletech
1275-2886
  • Най-мощният азотен бустер
  • Формула с удължено освобождаване
  • Бърз мускулен растеж
  • По-добро напомпване
102,00 лв.
80,00 лв. Спестявате 22,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

MuscleTech NANO Vapor е продукт, изграден на базата на дозирани при клинични условия ключови компоненти  с научно доказани характеристики в областта на мускулното напомпване, поддържането на сила, стимулирането на основни маркери на производството на азотен оксиди запазването на дълготрайна концентрация. Тази бързо действаща добавка за пред-тренировъчния период, изградена на базата на натриев оксид възпламенява експлозивен енергиен импулс във фитнес залата. Това представлява един завършен, комплексен продукт, който ще Ви помогне да разчупите застоя във физическата си кондиция и тренировъчни резултати.
Това е първата формула, комбинираща 390 мг. кофеин и 150 мг. L-теанин. Научни изследвания върху хора, водят до извода, че това уникално съчетание стимулира нивото на концентрация, 90 минути след неговия прием. В допълнение, кофеинът е елемент, доказал своята способност да повишава енергията за постигане на екстремен тренировъчен интензитет.
Първият продукт, съчетаващ 8000 мг. L-цитрулин малат и 200 мг. куерцитин. При научни изследвания L-цитрулин демонстрира способност за стимулиране на изключително висок пик на плазмените нива  на аргинин в кръвта в сравнение с по-голяма доза от L-аргинин. При клинични тестове куерцитин увеличава ключови маркери, свързани с производството на азотен оксид и понижава ефекта на съдосвиване (вазоконстрикция).
Продуктът доставя клинично одобрена доза от 5000 мг. креатин.При клинични тестове доза от 3200 мг бета-аланин стимулира процесите на изграждане на сила и  мускулна маса. По-голямата част от формулите, предназначени за пред-тренировъчния период, предоставят спорно количество от този компонент, скрито зад термини, като патентована смес.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза преди тренировка.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

Muscletech NANO Vapor

  • Най-мощният азотен бустер
  • Формула с удължено освобождаване
  • Бърз мускулен растеж
  • По-добро напомпване
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение