• Намалена цена

Mutant Rehab

Mutant
1289-5038
  •     Максимално възстановяване на мускулите и ставите;
  •     Предназначена за повишаване действието на анаболните хормони, с цел увеличаване на мускулната маса и силата;
  •     Предизвиква светкавична интрамускулна протеин синтеза и насищане с хранителни вещества;
  •     Най-завършената след-тренировъчна формула
86,00 лв.
60,20 лв. Спестявате 25,80 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

След-тренировъчния период е смятан за най-критичния момент в дневния мускулно - изграждащ план на един културист. На тази част от подготовката е необходимо да се обърне специално внимание, но въпреки това са много онези, които не успяват да осъзнаят огромното значение, свързано с приема на правилните хранителни вещества след тежки физически упражнения. Без точните компоненти в точното време, разрушителното действие върху мускулите и ставите, в следствие на интензивни силови упражнения, е в състояние да доведе до застой на тренировъчния процес и да предизвика трудна борба за постигане на желания ефект от продукта Mutant. Учените от лабораторията на компанията Mutant осъзнават необходимостта от формула, превъзхождаща наличните на пазара до този момент, която ще е в състояние да отговори на изискванията, свързани с мускулното възстановяване; известно е, че професионалните атлети се сблъскват с много повече от обикновения ефект на мускулно разграждане след напускане на спортната зала. Поради тази причина на пазара се появява нова серия от след-тренировъчни продукти под името Mutant Rehab - всеобхватна терапия за мускулите и ставния комплекс, предназначена за периода след тренировка.

Силовите и серийни упражнения, включващи вдигане на тежести, могат да причинят много повреди на мускулите и ставите. Mutant Rehab въздейства на 3 физиологични процеса по време на след-тренировъчния период за да ви помогне в изграждането на мащабна мускулатура и по-силен ставен комплекс:

1. Увеличава протеин синтезата и насищането с хранителни вещества
Тежките тренировки водят до ниски нива на гликоген. Това е в състояние да предизвика по-бавно възстановяване и понижение при процеса на протеин синтеза. Научни изследвания сочат, че наличното съотношение от въглехидрати/протеини, приложено в продукта Mutant Rehab, ефективно увеличава нивата на гликоген и протеин синтеза в мускулната тъкан. Това помага за постигане на максимална ефикасност на протеина за стимулиране на анаболната среда, необходима за по-бързо мускулно възстановяване и растеж.

2. Стимулира понижаване на катаболната активност на хормоните
Високо-интензивните силови тренировки могат да доведат до увеличаване нивата на разрушителните катаболни хормони, които причиняват разграждане на мускулите и по-бавен растеж. Целта на този продукт е да помогне на тялото да премине от катаболно в анаболно състояние след приключване на тренировка. При прием непосредствено след физически упражнения Mutant Rehab подпомага стимулирането на инсулина, което ефективно спира действието на катаболните хормони.

3. Насърчава здравословното състояние на ставния комплекс
Сериозно отдадените на културизма знаят, че нормалното движение на ставите е от съществено значения при силови тренировки, свързани с вдигане на тежести, с цел постигане на изключителна маса. С времето, подобни постоянни натоварвания са в състояние да намалят устойчивостта на ставите и тяхната способност да удържат тежките дъмбели и щанги. Поради това, продуктът Mutant Rehab съдържа клинично одобрена доза от глюкозамин и други компоненти, необходими за ефикасното възстановяване на меката свързваща ставна тъкан.
 

изпрати запитване за продукта

Отзиви

Mutant Rehab

  •     Максимално възстановяване на мускулите и ставите;
  •     Предназначена за повишаване действието на анаболните хормони, с цел увеличаване на мускулната маса и силата;
  •     Предизвиква светкавична интрамускулна протеин синтеза и насищане с хранителни вещества;
  •     Най-завършената след-тренировъчна формула
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение