• Намалена цена

DYMATIZE L-Carnitine Liquid 1100

Dymatize
1295-2418
  • 100% чист Л-карнитин
  • 1гр. в доза
  • Уникален вкус
37,00 лв.
31,00 лв. Спестявате 6,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Dymatize Liquid L-Carnitine 1100 ви осигурява изумителните 31 дози за една бутилка, като снабдява организма с  1100 мг L-карнитин за всеки прием.

L-карнитинът е аминокиселина, известна със свойството си да стимулира мускулния растеж и развитие, да подпомага изгарянето на мазнини, да повишава тонуса и да предпазва от мускулна преумора.

Изгаряне на мазнините
L-карнитинът има важна роля в метаболитния процес, като подпомага намаляването на теглото чрез преноса на мазнините до митохондриите, където те се превръщат в енергия.

Повишаване на издръжливостта и работата
Клиничните изследвания доказват, че L-карнитинът подпомага работата и издръжливостта на атлетите. Благодарение на енергията от мазнините, тялото може да намали загубата на гликоген в мускулите. В комбинация с намаляването на млечната киселина, натрупана в мускулите, може да удължи времето на тренировката без да се предизвиква преумора.

Полза, качество и стойност
Dymatize Liquid L-Carnitine 1100 включващ в 31 дози е най-подходящият и полезен начин да се снабдите с необходимия за вас L-карнитин. Независимо дали го приемате за по-голяма издръжливост по време на тренировка или за намаляване на теглото, бъдете сигурни, че качеството и стойността на продукта е гарантирано от Dymatize!

Начин на употреба : Приемайте 1 доза сутрин и 1 доза преди тренировка.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

DYMATIZE L-Carnitine Liquid 1100

  • 100% чист Л-карнитин
  • 1гр. в доза
  • Уникален вкус
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение