• Намалена цена

DYMATIZE Iso 100

Dymatize
592
  •     Стимулира растежа на мускулна маса
  •     Намалява общото ниво на мазнини в тялото
  •     Пълноценен заместител на хранене
  •     100% суроватъчен протеин, 0% въглехидрати, 0% мазнини  
87,00 лв.
73,95 лв. Спестявате 15%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Повечето компании “твърдят”, че използват чист суроватъчен протеин, но след като веднъж опитате DYMATIZE ISO 100 веднага ще видите, опитате и дори почувствате разликата. Нашият чист суроватъчен протеин е обработен така че е постигнато най-голямо съвършенство – той е 100% хидролизиран, готов за непосредствена употреба и е преминал през най-малко 5 различни стъпки на качествен контрол. ISO-100 е единственият протеин на пазара, от който са премахнати лактозата и мазнините, като са оставени само най-лесните за храносмилане, усвояване и налични в природата източници на протеин.

Ние сме наясно, че максималната употреба на протеини е основна за подпомагане възстановяване на мускулатура и поддържане на положителен азотен баланс, което е от решаващо значение в периоди на усилени тренировки. Вероятно е да няма протеин с по-високо качество от ISO-100, така че бъдете уверени, че ще захраните Вашите мускули до техния най-голям потенциал.

Една доза съдържа невероятните 24 грама протеин с “0” въглехидрати и “0” мазнини. Разгледайте от още по-близо. Ще видите, че всичко това е в размер на порцията от около 28 грама, което прави ISO-100 86% протеин на тегло.

Щателната обработка на Dymatize - чист суроватъчен протеин, Ви предоставя възможност за истинско “незабавно разтваряне”. Няма да повярвате колко бързо DYMATIZE ISO 100 се разтваря напълно. Също така, поради своята изключителна чистота и липса на лактоза, DYMATIZE ISO 100 е протеинът на пазара в момента, който най-лесно се храносмила. DYMATIZE ISO 100 е идеален за нисковъглехидратни диети.

Начин на употреба : Приемайте 1 доза сутрин и 1 доза след тренировка .

 

изпрати запитване за продукта

e19e82ec5234960923ff456e21f4a711.jpg

Отзиви

DYMATIZE Iso 100

  •     Стимулира растежа на мускулна маса
  •     Намалява общото ниво на мазнини в тялото
  •     Пълноценен заместител на хранене
  •     100% суроватъчен протеин, 0% въглехидрати, 0% мазнини  
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение