• Намалена цена

Optimum Nutrition Amino Energy

Optimum Nutrition
1318-3485
  • Пълен спектър аминокиселини
  • С енергетици за по-интензивна тренировка
  • Уникални вкусове
60,00 лв.
48,00 лв. Спестявате 12,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Essential Amino Energy на Optimum Nutrition съчетава оптимално съотношение между бърза абсорбция на свободни аминокиселини, естествени стимуланти и съставки, усилващи ефекта на азотния оксид.Тази комбинация ще ви помогне в достигането на следващо по-високо ниво. Тя включва още изграждащи мускулатурата  BCAA аминокиселини (верижно-разклонени аминокиселини) и аминокиселината Аргинин - за по-интензивна дейност на кръвоносните съдове.
На всеки прием се падат по 10кал., които не застрашават диетата ви, а ефектът е впечатляващ. Essential Amino Energy е идеален за усилване на мисловната концентрация, за произвеждане на азотен оксид, подсигуряващ физическа енергия, както и при възстановяване.

Essential Amino Energy на Optimum Nutrition съдържа свободни аминокиселини за бързо натрупване на мускулна маса и незаменими аминокиселини , включително BCAA. Essential Amino Energy на Optimum Nutrition ще ви достави необходимата енергия и мощ по време на тренировка , благодарение на бета-аланинът , чрез който тренировката ще е по-продължителна и по-натоварена. Essential Amino Energy на Optimum Nutrition са лесни за приготвяне и не съдържат захар.

Научин на употреба:


За енергия преди тренировка: Приемайте 1-3 дози 20-30 мин. преди тренировка.
за възстановяване след тренировка: Приемайте 1-2 дози веднага след края на тренировката.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

Optimum Nutrition Amino Energy

  • Пълен спектър аминокиселини
  • С енергетици за по-интензивна тренировка
  • Уникални вкусове
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение