• Намалена цена

Optimum Nutrition After Max

Optimum Nutrition
1324-3467
  • Оптимално съотношение протеин-въглехидрати
  • Бързо възстановяване
  • Уникален вкус
114,00 лв.
91,00 лв. Спестявате 23,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

After Max в съотношение 1:1 на протеини и въглехидрати заедно с креатин монохидрат, глутамин пептиди, и храносмилателни ензими, е цялостна формула за  възстановяване след тренировка. Без повече "пресмятане" дали получавате неодбодимите хранителни вещества, от които тялото ви се нуждае, просто смесете порция на After Max  и можете да сте сигурни, че след тренировка нуждите Ви са удовлетворени.After Max съдържа 40 гр висококачествен суроватъчен протеин, чието бързо усвояване захранва мускулите непосредствено след тренировка. Това създава предпоставка за по-добро и качествено възстановяване. Към формулата са добавени и 40 грама въглехидрати с бърз и бавен гликемичен индекс. Така глюкогеновите депа се зареждат моментално след тренировката и биват подържани за по-дълъг период от време.Всяка доза от After Max съдържа 5 грама Креатин монохидрат, 5 грама Глутамин и 1 грам Таурин. Съчетанието оптимизира възстановяването след тренировка и покачването на мускулна маса.

After Max е продукт, който предлага най-пълното възможно възстановяване, трябва да е избора на всеки, който е решил да похарчи парите си само за един суплемент. Перфектният избор за хора, които желаят да ползват протеиново -въглехидратен комплекс, като към това получават безплатно оптимални дози от креатин и глутамин.
 
Начин на употреба: Приемайте 1 доза сутрин и 1 доза след тренировка. За максимални резултати , приемайте още 1 доза между храненията.
изпрати запитване за продукта

Отзиви

Optimum Nutrition After Max

  • Оптимално съотношение протеин-въглехидрати
  • Бързо възстановяване
  • Уникален вкус
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение