• Намалена цена

DYMATIZE Elite Primal

Dymatize
1327-2332
  • Изключително чист телешки изолат
  • 27гр. протеин в доза
  • Съдържа креатин
     
78,00 лв.
66,00 лв. Спестявате 12,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Говеждият протеин отдавна е известен като един от най-добрите източници на протеини в света. Dymatize улови уникалните му свойства в една вкусна и удобна прахообразна форма.

Elite Primal протеинът е изключително концентриран продукт, постигнат чрез отстраняване на повечето мазнини и холестерол, асоциирани с говеждото месо. Primal действително ще ви помогне да поемете голямо количество изключително чист, висококачествен протеин по един много калорично-ефективен начин.

Продуктът е снабден с мускулно-изграждащите аминокиселини, от които вашето тяло  се нуждае за напомпване на мускулна маса. Те са формиращите елементи на мускулите. Снабдяването с аминокиселини и мощни азотни съединения, гарантира, че те няма да се изтощят, а също така спомага за поддържането на положителен азотен баланс в организма.

В този продукт, като добавка към аминокиселините, съдържащи се в говеждите протеинови източници, Dymatize прибави в свободна форма и аминокиселини с разклонена верига (BCAA). BCAA представляват 100% чист фармацевтичен клас аминокиселини, гарантиращи използването на най-висококачествени компоненти в Elite Primal. Продуктът е с 375% по-концентриран от средно голямо парче говеждо месо, като общото количество аминокиселини, съдържащи се в една доза, е равно на повече от 100 грама говежда пържола.

Снабден с изобилие от най-висококачествени аминокиселини, Elite Primal прави стъпка напред и снабдява организма с 3 грама креатин на прием. Смятан за един от най-важните съществуващи елементи за натрупване на мускулатура, креатинът играе съществена роля в постигането на максимум по този показател. В допълнение, се предполага, че креатинът спомага за увеличаване на размера на мускулите, повишаване издръжливостта и максималната сила. Като цяло, това е един от най-широко използваните компоненти в културизма.

В действителност, този продукт е толкова концентриран, че би ви се наложило да погълнете приблизително половин килограм месо, за да снабдите тялото с количеството креатин, съдържащо се в една единствена доза Elite Primal.

Накрая, към продукта са добавени AKG (Алфа-кетоглутарат), GKG (Глутамин-алфа- кетоглутарат), KIC (Алфа-кетоизокапроат), OKG (Орнитин-алфа-кетоглутарат). Тези мощни съставки са създадени, за да поддържат естествения синтез на протеин, а също така да подпомагат задържането на излишния азот.

Elite Primal е изготвен на основата на уникалните качества на говеждия протеин, с цел да осигури желаните резултати. Със своите 27 грама протеин и 3 грама креатин, той действително ще помогне на мускулатурата да се снабди с така необходимите аминокиселини за добър растеж. Говеждото месо е бил ключов компонент в твърдата диета в продължение на хилядолетие. Днес, Dymatize въвежда този елемент в 21 век с продукта Elite Primal.

Изберете Primal или губите!

В разработването на продукта , Dymatize си постави за цел да създаде възможно най-доброто, използвайки съвременни технологии. Резултатът е супелемент, снабден с  голямо количество протеин от говежди произход, 3 грама креатин на една доза, плюс допълнително BCAA в свободна форма и мощен механизъм за протеинов синтез.

Elite Primal ще ви помогне да хванете бика за рогата

33 грама от Elite Primal съдържат 27 грама протеин и 3 грама креатин. За сравнение, 33 грама говеждо филе от областта на ребрата съдържа приблизително 7 грама протеин и 0,15 грама креатин.
 

изпрати запитване за продукта

Отзиви

DYMATIZE Elite Primal

  • Изключително чист телешки изолат
  • 27гр. протеин в доза
  • Съдържа креатин
     
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение