• Намалена цена

DYMATIZE Creatine Monohydrate

Dymatize
1450-1798
  • Поддържа изграждането на чиста мускулна маса
  • Повишава силата и експлозивната мощ
  •  Увеличава обема на мускулните клетки
30,00 лв.
27,20 лв. Спестявате 2,80 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Какво е Креатин? Креатин Монохидрат е метаболит, който се намира в природата в червената мускулна тъкан. Креатинът действа, като мощен помощник и играе съществена роля в зареждането на мускулната тъкан с енергия и подобряването на спортните постижения.

Креатинът може да увеличи муслулната сила, да подобри издръжливостта, да забави умората и да помогне да се щадят мускулните влъкна за увеличаване  натрупването на сила.

Креатинът Dymatize е 100% HPLC сертифициран. НИКАКВИ ДОБАВКИ не са използвани в Креатина Dymatize; единствената съставка е 100% чист Креатин Монохидрат.

Dymatize 100% чист креатин монохидрат - подобрява мускулните постижения по време на дейности с висока интензивност каквито са вдигане на тежести, тичане както и всички аеробни и анаеробни упражнения. Dymatize използва само най-висококачествения, най-чистия креатин, като по този начин ви предоставя най-доброто производство на мускулна енергия.

Dymatize Креатин Монохидрат е обработено до 180 микрона като по този начин осигурява правилно разпръскване. Това е един от малкото креатинови продукти, които се разпространяват в прозрачна опаковка ... можете да ВИДИТЕ колко фина е пудрата!
Dymatize Креатин Монохидрат е произведен като са използванинай-новите техники и се придържа към стриктната международна формула C4H9N3O2H2O.

?    Клинично тестван
?    Мускулен хидратор
?    Уголемител на клетките
?    Активира АТФ

Dymatize Креатин Монохидрат предоставя 100% чист Креатин Монохидрат, извлечен от неживотински източници. Всяка партида се анализира като 100% чист продукт. Dymatize Креатин Монохидратът е безвкусен и е най-ефективният начин, за да се набави Креатин Монохидрат.

Креатинът действа, като мощен ергономичен помощник, като играе важна роля в захранването на мускулните тъкани с енергия и подобрява спортните постижения. Креатинът увеличава силата, подобрява издръжливостта, забавя умората и щади мускулните влакна за постигане напо-голям растеж и размер.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

DYMATIZE Creatine Monohydrate

  • Поддържа изграждането на чиста мускулна маса
  • Повишава силата и експлозивната мощ
  •  Увеличава обема на мускулните клетки
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение