Amix IsoGEL Energy Shock

Amix
152-1273

     •    Бързо доставя енергия;
     •    Помага за предотвратяването на миоспазми;
     •    Увеличава концентрацията на ума и издръжливостта;
     •    Стимулира нивото на спортните постижения

4,50 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Amix IsoGel Energy SHOCK представлява отличен,изключително бърз източник на енергия за подобряване на Вашите спортни постижения. Съдържа концентриран комплекс от въглехидрати, базирани на декстроза,за незабавен прилив намощ.

Amix IsoGel Energy SHOCK е снабден със синергична смес от съставки, включващи кофеин, бета-аланин (CarnoSyn), таурин, L-карнитин, инозин и минерален комплекс, проектиран за невероятно стимулиране на Вашите тренировъчни сесии.

Кофеинът действа за повишаване остротата на ума и по неврологичен път снабдява с устрема, необходим за максимално ефективни тренировки. Той е един от най-известните бързодействащи стимуланти.

Тауринът е аминокиселина в свободна форма, която участва в протичането на разнообразни метаболитни процеси. Тя е важен невротрансмитер и е свързана с процеса на увеличение на глюкозата в организма.

L-карнитинът е необходим за отделянето на енергия чрез мастните депа и подпомага преноса на мазнини до митохондрията.

Инозинът предоставя безопасен и ефективен начин за по-качествено оползотворяване на кислорода от тялото. Резултатът се изразява в по-голяма мощ, енергия, издръжливост и стимулиране натрупването на чиста мускулна маса.

Бета аланин (CarnoSyn) - поддържа изграждането на карнозин в мускулите, който взима участие във възстановителния процес на целия организъм. Облекчава безсънието и подобрява качеството на съня.

Комплекс от минерали - специална, предварително приготвена смес от минерали, която осигурява постъпването на важни вещества в кръвотока. Подпомага елиминирането на потенциални миоспазми.
Начин на употреба: За прилив на незабавна енергия, използвайте една туба IsoGel Energy SHOCK преди или по време на активни физически упражнения.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

Amix IsoGEL Energy Shock

     •    Бързо доставя енергия;
     •    Помага за предотвратяването на миоспазми;
     •    Увеличава концентрацията на ума и издръжливостта;
     •    Стимулира нивото на спортните постижения

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение