• Намалена цена

MusclePharm Combat Powder NEW Formula

MusclePharm
1791
  • 25 грама висококачествен протеин
  • Формула с удължено освобождаване
  • Подпомага изграждането на мускула
  • Осигурява ефективно възстановяване
  • Съдържа храносмилателни ензими
90,00 лв.
67,50 лв. Спестявате 25%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Combat Powder на MusclePharm има благоприятно влияние върху анаболните и възсрановителни процеси и  по този начин стумулира растежа, възстановяването и адаптацията на тялото към тежки тренировки. Този продукт ви доставя 25 грама изключително качествен протеин , към който са добавени храносмилателни ензими за по-добро и бързо усвояване.Високата доза верижно разклонени аминокиселини L-левцин; L-изолевцин и Л-валин са от изключителнаважност за поддържането, възстановяването и изграждането на мускулна тъкан. * Установено е, че верижно разклонените аминосиселини(и по специално L-левцин) подпомагат синтеза на протеин в мускула и съответно растежа му. L-глутаминът е аминокиселина, която има благоприятен ефект върху имунната система. Съдейства и при възстановяване. Комбинацията между глутамина и BCAA  изграждат мускулно изграждащите и възстановителни характеристики на нашия супер напреднал в технологично отношение протеин.
Combat Powder е прецизно формулирана матрица от три различни типа протеин(хидролизат, изолат и концентрат) с казеин и белтък. Защото всеки един от тези 3 източника на протеин се усвоява на разлчни етапи, осигурявайки приток на аминокиселини не само след прием, а в рамките на цели 8 часа! В комбинация с добавените аминокиселини с разклонена верига, храносмилателните ензими и глутамина Combat Powder е уникален суплемент.
Въпреки, че суроватъчният протеин е най-важният и известен протеин, той все пак има и своите недостатъци и е най-добре да се използва в комбинация с други видове протеин. Суроватката се усвоява много бързо, което съдейства за светкавичен прилив на аминокиселини. И докато това ви се струва страхотно, все пак съществува един проблем. Аминокиселините се преработват прекалено бързо и не ви помагат  във времето между храненията. Но с добавката на белтък и казеин вие си осигурявате прилив на аминокиселини в продъжение на цели 8 часа! Всичко това прави Combat Powder най-мощната анаболна и антикатаболична протеинова матрица на пазара!

Начин на употреба:
Смесете 1-2 мерителни лъжици с 240-350 мл. вода. Променяйте количеството вода, за да достигнете желаната консистенция. За увеличаване приема на протеин и постигане на един уникален вкус, приемайте с обезмаслено мяко вместо с вода. Комсумирайте Combat Powder минимум 2-3 пъти дневно в замисимост от протеиновите ви нужди.

изпрати запитване за продукта

Свързани продукти

Отзиви

MusclePharm Combat Powder NEW Formula

  • 25 грама висококачествен протеин
  • Формула с удължено освобождаване
  • Подпомага изграждането на мускула
  • Осигурява ефективно възстановяване
  • Съдържа храносмилателни ензими
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение