Amix Fat Burner Gel Men

Amix
179-1247
  • Специална формула за мъже
  • Ефективен термогенен ефект
35,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Гелът Amix Fat Burner представлява специално проектирана формула за борба с подкожните мазнини. Уникален състав от високоефективни биологични компоненти (карнитин, кофеин, Готу Кола и Бодлив залист (Ruscus Aculeatus) стимулира микроциркулацията в кожата и повишава метаболизма на мастните клетки.

Amix Fat Burner съдържа пантенол, хиалуронова киселина, колаген и Acefitoll клетъчен комплекс, който поддържа регенериращия процес на кожата, снабдява с дълбока хидратация и намалява окисляването, пряк резултат от стреса. Капсаицинът и ментолът доставят балансирана комбинация от загряващи и охлаждащи ефекти.

Начин на употреба: Използвайте върху суха и чиста кожа. Да се прилага повърхностно 2 пъти на ден. Намажете подходящо количество върху тялото с масажни движения, концентрирайки се върху проблемните зони като коремната област и талията. Възможно е забавяне на внезапния загряващ ефект.

Внимание: Да се избягва контакт с части на лицето, интимни зони и отворени рани. Да се използва само върху здрава кожа. Склонните към свръхчувствителност могат да усетят чувство на изгаряне, ако се изпита нетърпимо дразнене внимателно изплакнете областта с вода и сапун. Съхранявайте на студено и сухо място, без директна слънчева светлина!

изпрати запитване за продукта
Отзиви

Amix Fat Burner Gel Men

  • Специална формула за мъже
  • Ефективен термогенен ефект
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение