Amix Ecdy-Sterones

Amix
187-1242
52,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Създадениятизключително от Amix бетаекдистерон стои в основата на продукта Ecdy Sterones -  съвременна формула за увеличаване на естествения тестостерон и регулиране на естрогена. Мощните стимулиращи съединения в Amix Ecdy Sterones, помагат за поддържането на мускулната плътност, здравина, издръжливост и възстановяване!

EcdySterones от Amix е предназначенза професионални културисти, спортисти и всеки, който би искал да подобри своята физика и резултати.

Amix EcdySterones съчетава високо качество бета екдистерон и синергичен комплекс за повишаване нивата на тестостерона. Този комплекс се състои от екстракт от корените на див ям, екстракт от корен на мак, екстрактот Guggul, гама оризанол и екстракт отHorny Goat Weed.

Бета екдистерон е растителен стерол, който намира широко приложение в културизма и изграждането на мускули въобще. Бета-екдистеронът помага за изграждането на високо анаболна среда в организма, което има множество полезни свойства.
 
Диосгенин - екстракт от ризомите на Dioscorea Villosa. Мексиканският див ям съдържа DHEA прекурсории е доказано, че има способността да спомага за здравословно произвеждане на хормони. Екстрактът от див ям съдържа гликозид и стероидни сапонини, като например диосгенин, алкалоиди, танини, фитостероли и нишесте.
 
Перуанска макае използвана в продължение на векове от перуанците заради положителното свойство да стимулира енергия и издръжливост. Това е естествен хормонален балансьор, който има благотворно влияние над здравето.
 
Екстракт от смола на Guggul – това е една от най-старите и най-известните билки в аюрведическата медицина (екстракт от смолата на индийското дърво Commiphora mukul). Съдържа 3% Z и Е гугулстерони - съединения, които най-вече поддържат здрав липидния метаболизъм.
 
Гама оризаноле смес от вещества, получени от масло от оризови трици, включително стероли и ферулова киселина. Гама оризанолът стимулира освобождаването на ендорфини. Гама оризанолът повишава чистата телесна маса, увеличава силата, подобрява възстановяването от тренировки, и намалява мазнините в тялото и мускулната треска след тренировка.

Horny Goat Weed е декоративно растение, чиято история се проследява назад във времето до традиционната му употреба в китайското билколечение. Той се използва за сексуално здраве и хормонален баланс.
 
Полезни свойства:

     • Увеличава естественото производство на тестостерон
     • Поддържа увеличаването на чистата мускулна маса
     • Повишава либидото (сексуалното желание)
     • Съдържа CRT-SS
     • Естествен, (билков) продукт

изпрати запитване за продукта

adb1e5fa04f9c950d875bd5935c9483f.gif

Отзиви

Amix Ecdy-Sterones

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение