Amix Vitargo Crea-X

Amix
19-1414

     •    Съдържание на въглехидрати: 100% Vitargo ®!;
     •    По-ефективен от смес , базирана на креатин/декстроза;
     •    По-бързо увеличаване на креатина в мускулите;
     •    Представя бъдещето в зареждането с креатин!

53,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Гликогенът и креатинът предоставят два различни метода за снабдяване с енергия, необходима за осъществяване на мускулна дейност.Гликогенните депа се използват при продължителни тренировки. От друга страна запасът от креатин влиза в действие винаги, когато мускулите се нуждаят от ултра-бърз, интензивен/експлозивен прилив на енергия за кратък период от време, например при спринтове и силови тренировки. Amix Vitargo е патентован въглехидрат с уникални свойства, специално създаден за елитни спортисти за доставка на ефективно зареждане с леснодостъпна мускулна енергия (гликоген) в организма. Той е значително по-голям в сравнение с обичайните въглехидрати, съдържащи се в спортните напиткии има молекулярна структура, наподобяваща тази на гликогена. Колкото по-голям е въглехидратът, толкова напитката по-бързо преминава през стомаха, а оттам посредством чревния тракт енергията може да постъпи в кръвотока.  Това се нарича осмолалитет, колкото по-малък е той, толкова по-бързо е преминаването през стомаха.

Amix Vitargo ® е клинично тестван в института Каролинска, в Стокхолм и е сравнен с други „обичайни” спортни въглехидратни напитки. Резултатите показват, че Amix Vitargo е по-бърз във възстановяването на гликогенните нива и преминаването през стомаха, в сравнение с обичайните комбинации на сложни глюкозни полимери.В няколко клинични изследвания креатинът показва способност да увеличава мускулната сила и да поддържа по-дълго темпотопо време нафизически упражнения с повтарящи се серии. Други научни проучвания показват, че приемът на креатин в комбинация с въглехидрати под формата на напитка, води до неговото по-голямо акумулиране в мускулите. На базата на тези резултати компанията представя най-ефективната смес от въглехидрати и креатин.
 
С употребата на Vitargo ® + Kre-Alkalyn ® Вашите мускули ще могат да тренират малко по-дълго и усилено. Ще забележите разликата!

70% По-бързо възстановяване на гликогенните нива и постигане на най-бързия мускулен растеж!
 
Начин на употреба: Приемайте 1 порция = 75г.= 2 лъжици. Смесете с вода (6 dl).
Фаза на зареждане- От 1-ви до 5-ти ден: Изпийте 3 порции от Vitargo ® + CREATINE, разпределени по равно през деня. Консумирайте последната порция непосредствено СЛЕД тренировъчна сесия (в дни с тренировка). Дозите да се приемат на интервали през 3-4 часа.Препоръчително е напитката Vitargo+CREATINEда се консумира между отделните хранения.
 
Поддържаща фаза- 6-ти ден и последващи дни: Пийте 1 порция от Vitargo + CREATINE (7,5г. - креатин монохидрат/ден), препоръчително непосредствено СЛЕД тренировъчна сесия (в дни с тренировка). Vitargo ® + CREATINE ефективно възстановява запаса от гликоген след интензивни физически упражнения, като в същото време Ви предоставя ползите от креатина.

изпрати запитване за продукта

49558bba81b4279b675fbc58a25edf62.gif

Отзиви

Amix Vitargo Crea-X

     •    Съдържание на въглехидрати: 100% Vitargo ®!;
     •    По-ефективен от смес , базирана на креатин/декстроза;
     •    По-бързо увеличаване на креатина в мускулите;
     •    Представя бъдещето в зареждането с креатин!

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение