OLIMP Extreme Speed Shot

Olimp
2362-3425
3,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Иновативният енергиен продукт!

Уморени ли сте? - На практика това е невъзможно!

Иновативен енергиен продукт, чиито съставки са селектирани, за да се поддържат една друга и да усилват техния общ ефект. Olimp Extreme Speed Shot дължи своята изключителна ефективност на уникалната мега доза (3075 mg) от прецизно селектирани енергийни съставки, събрани заедно в изключителната по своя състав Енергийна Матрица. Този продукт засилва максимума на процесите на производство и контролирано отделяне на енергия в организма по време на неин недостиг. Той използва иновативна формула, базирана на Течна Технология, която максимизира нивото на асимилационна ефективност на активните съставки, съдържащи се в препарата. Всичко това в една удобна 25 ml ампула, осигуряваща необикновено лесна употреба и възможността за прием по всяко време.

Как работи Енергийната Матрица на Olimp Extreme Speed Shot?

Всички съставки на Olimp Extreme Speed Shot бяха селектирани за взаимно подхранване и ускоряване на техния ефект (абсолютна синергия). Уникалният състав на Енергийната Матрица Olimp Extreme Speed Shot се предполага, че засилва максимума на производствените процеси и контролираното освобождаване на енергия в организма по време на неин недостиг.

Какви са предимствата на отделните компоненти в Енергийната Матрица?

Кофеин - общото количество на най-известния стимулант е 200 mgна една ампула. Това представлява 25х по-висока концентрация в сравнение с наблюдаваната в популярните енергийни напитки и 5х по-висока от техните "шот" версии. Продуктът Olimp Extreme Speed Shot допълнително предлага прецизно селектирана пропорция от кофеин, под формата на кристална форма при ниво от 25 mg, и неговия естествен еквивалент, съдържан в огромна доза (1750 mg) в екстракта от семена на Гуарана, доставяйки по този начин 175 mg чист кофеин с период на дълго освобождаване. Кофеинът, съдържан в семената на растението Гуарана, снабдява с деликатна стимулация на тялото в продължение на 5 часа от момента на прием.

Оптималната комбинация на два източника на кофеин осигурява продължително и най-подходящо оползотворяване на енергийните ресурси на организма, започвайки своето действие само секунди след поглъщане на препарата, гарантирайки най-бързата и продължителна стимулация. Кофеинът, благодарение на своя начин на действие, ускорява метаболизма, отнема чувството на умора и подобрява настроението и концентрацията. Той допълнително засилва стимулирането на мастните киселини за намаляване на резервите от мазнини, улеснявайки поддържането на стройно тяло.

Високите нива на стимулиране, предлагани от кофеина могат да увеличат катаболизма на мускулните протеини, намалявайки качеството на мускулите. Ето защо Olimp Extreme Speed Shot бе обогатен с 1000 mg таурин, който посредством намаляване производството на серотонин допринася за възпрепятстване на протеиновия катаболизъм в организма. Той подобрява усвояването на въглехидратите чрез увеличаване на нивото на тяхната асимилация от интензивно работещите мускулни клетки и мозъка. Това максимизира използването на енергийните компоненти, съдържащи се в продукта Olimp Extreme Speed Shot. Тауринът има и благоприятен ефект върху функцията на черния дроб, зрителните органи, цялата нервна система и сърдечносъдовата функция.

Добавянето на глюкоронолактон осигурява поддържането на енергийните трансформации в тялото на най-високо ниво по време на недостиг на монозахариди в кръвта. Съединението представлява прекурсор на рибозата, увеличавайки нейното наличие и удължавайки ефекта при неин недостиг. Това гарантира високото съдържание на основни вещества, необходими за синтеза на АТФ - основния източник на енергия в тялото.

Глюкоронолактонът допълнително увеличава количеството на кислород в кръвта и се свързва скарбоксилнитекиселини, които в случай на глюкозен дефицит могат да бъдат използвани за енергийни трансформации, осигурявайки тяхното поддържане на най-високо ниво.

Глюкоронолактонът,посредством свързване и транспортиране на вредните продукти, генерирани в значителни количества при процесите на енергийни трансформации в клетките по време на продължително физическо натоварване, участва също и в детоксикацията на организма. Тази задача се подпомага също така и от витамин C, съдържан в препарата, който благодарение на своя анти-оксидантен ефект гарантира поддържането на свободните радикали на най-ниско ниво.

Синергията при комбинирания ефект на кофеин, таурин и глюкоронолактоне допълнително подсилена от значителното добавяне на L-тирозин (100 mg).Това органично съединение изпълнява ролята на междуклетъчен трансмитер, гарантиращ, че сигналът за началото на енергийното производство може да бъде постоянно предаван и всички процеси, ускорени от кофеина, таурина, глюкоронолактонаи витамините от групаB комплекс, ще се осъществят с най-висока ефективност. L-тирозин подобрява настроението и състоянието на ума, увеличавайки мотивацията за действие. Той също така е прекурсор на важни хормони, влияещи на нивото на метаболизма, такива като адреналин или норадреналин.

Добавянето на витамини от групата B и техни прекурсори - никотинамиди, пиридоксин хидрохлорид,калциев D-пантотенат, рибофлавин, цианокобаламин - гарантира поддържането на правилното функциониране на мозъка и цялата нервна система по време на интензивни умствено-физически тренировки. Подходящото снабдяване с витамини от групата B осигурява поддържането на оптимално трансформиране на захарите, протеините и мазнините, подобрява устойчивостта на тялото и неутрализира смущения в клетъчното дишане. Съдържанието на витамини от групата B в продукта Extreme Speed Shotпозволява най-ефикасното използване на съставките в препарата.

Какви са предимствата на Olimp Extreme Speed Shot?

Extreme Speed Shotе всеобхватен продукт, поддържащ физическото и психическо състояние. Неговата уникална ефективност, не наблюдавана при никой друг препарат, се демонстрира от мега дозата (3075 mg)от прецизно подбрани енергийни компоненти, събрани в уникалния състав на Енергийната Матрица. Прилагането на формула с Течна Технология осигурява най-бързата възможна асимилация на течни активни съставки, които веднага се абсорбират от кръвоносната система без забавянето, типично за хапчета и капсули.

Olimp Extreme Speed Shot е изключителен не само със своята ефективност, но също така и с уникалния си енергиен вкус. Удобните ампули предлагат максимум комфорт на употреба и лесен пренос по всяко време.

За кого е предназначен Olimp Extreme Speed Shot?

Енергийният продукт, поддържащ физическото и психическо състояние, е предназначен специално за възрастни, водещи особено активен начин на живот, изложени на интензивно физическо и психическо натоварване, както и за шофьори. Той специално се препоръчва за хора, които не искат или не могат да консумират големи количества от енергийни напитки, или кафе.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

OLIMP Extreme Speed Shot

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение