OLIMP Creatine Xplode

Olimp
2384-3393
60,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Комбинация от 6 съвременни форми на креатин!

Без евтини въглехидрати!

100 дози в една опаковка!

Комбинация от най-съвременните форми на креатин, характеризиращи се с най-висока анаболна активност. Благодарение на това, освобождаването на креатинови молекули е най-силно веднага след консумацията на продукта. Това е от съществено значение в условията на силен катаболизъм - след събуждане и веднага след тренировка. Формите на креатин, съдържащи се в този продукт включват: малат, етилов естер, алфа-кетоглутарат, пируват, цитрат и магнезиев хелат на креатин. Използването на тези високо производни форми на креатин гарантира повече свободни креатинови молекули и осигурява минимални загуби на веществото (преобразуването му в неактивен креатинин) в храносмилателния тракт. Обогатяването на CREATINE Explode с таурин повишава ефективността на продукта като подобрява спортните постижения и съкращава времето, необходимо за възстановяване след тренировка.

Предназначение:
Допринася за съществено подобрение на тренировъчния процес и осезаемо съкращаване на времето необходимо на тялото за регенерация.

С какви продукти се съчетава най-добре CREATINE Explode?

За увеличаване на растежа на мускулите и телесното тегло този продукт трябва винаги да се комбинира с Carbonox, както и протеинови добавки като Mega strong protein или Whey protein complex 100% след тренировка.

Ако имате за цел повишаване на ефективността на тренировката AAKG 7500 Extreme Shot и BCAA Xplode са идеалния вариант преди тренировка.

Перфектна, антикатаболна комбинация е приемът му с GLUTAMINE Xplode и HMB MEGA CAPS ®, използвани преди и след тренировка.

Доза: 5 г = 1/4 мерителна лъжичка

Начин на употреба:
1 доза = (5 г прах - 10 мерни единици или 1 / 4 мерителна лъжичка) разтворена в 125 мл вода два пъти дневно (преди закуска и след тренировка). Може да доведе до увеличение на телесното тегло. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

OLIMP Creatine Xplode

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение