Olimp Carbonox

Olimp
2415-3021
18,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

С още по-обогатен състав!

Карбонокс в най-важните моменти ... НЯМА ДА ВИ ЛИПСВА ЕНЕРГИЯ!

Карбонокс - уникална композиция от най-ефективните източници на въглехидрати.

Карбонокс е съставен от внимателно комбинирани източници на въглехидрати, подбрани по-точно определени профили според степента на усвояването и отделянето на монозахариди в кръвния поток. Пропорциите на въглехидратните източници са подбрани в лаборатория с висок (глюкоза), среден (малтодекстрини) и нисък (иновативна изомалтулоза с период на удължено освобождаване) гликемичен индекс, които осигуряват обилното насищане на кръвта с енергийните съставки за период от 2 часа от момента на приемането на продукта.

Приложение на продукта – разработен така, че да покрие нуждите и на най-взискателните потребители: преди, след и по време на изтощителна тренировка.

Универсалният състав прави Карбонокс продукт, които може да се приема успешно, както по време на тренировка така и след това, той представлява един постоянен източник на енергия за извършването на продължителни спортни тренировки. Високото съдържание на изомалтулоза и малтодекстрини осигуряват поддържането на едно стабилно ниво на инсулин по време на тренировката и в същото време гарантират постоянно, ефективно предоставяне на необходимите енергийни съставки за правилното функциониране на мускулните клетки.

Идеята за използването на една цялостна въглехидратна формула в Карбонокс се базира също и на предположението, че това е възможно най-бързата формула ,която насища оптимално кръвта с монозахарид, който е изключително необходим след една изтощителна тренировка. Бързата доставка на лесно усвоими енергийни съставки е в състояние на доведе организма до крайно изтощение ,което се наблюдава най-често след тренировка "анаболен прозорец" (20-40 минути след края на тренировката)и тогава организмът задейства най-активно регенерационните си способности.Разширеното използване на изомалтулоза осигурява по-ефективно възстановяване на гликогенните запаси, тъй като от нейното разтваряне се освобождава глюкоза и фруктоза, които водят до по-бързото възстановяване на гликогена в мускулите и в черния дроб.

За пръви път високо-ефективните хранителни въглехидрати, са подхранени със силата на Л-аргинин и комплекс от 12 витамина.

Карбонокс е обогатен с Л-аргинин, чието действие е научно доказано многократно, той е особено ефикасен за увеличаване на производството на азотен оксид, които засяга разширяването на кръвоносните съдове. Процесът на добавянето на тази активна аминокиселина би трябвало да увеличи притока на кръв към мускулите, за да се снабдят те по-бързо с повече кислород, анаболни хормони и хранителни вещества. Добавянето на Л-аргинин прави Карбонокс още по-ефективен, защото възстановяването на гликогенoвите запасите в черния дроб и мускулите е много по-активно.

Комплексът от 12 витамина от всички основни групи, значително повишава усвояването на въглехидратите и засилва метаболитните трансформации. Освен това, силното анти-оксидантно действие на някои витамини спира структурното увреждане на протеините в мускулните клетки след тренировка и в същото време ускорява тяхната регенерация на молекулярно ниво.

За кого е предназначен продуктът?
Карбонокс се препоръчва главно на всички онези, които практикуват спортни дисциплини (както на любителска така и на професионална основа) и може да се използва успешно в по-голямата част от спортните дисциплини. Продуктът специално се препоръчва и на хора, практикуващи интензивни физически упражнения, по време на които израсходват голяма част от гликогенните запаси, натрупани в организма им.
Той е предназначен също за спортисти, които биха искали да постигнат възможно най-бързо, максимална компенсация на енергийните съставки след изтощителна тренировка и да бъдат готови за по-нататъшните упражнения. Всички, които се нуждаят от бързa и максимално ефективна енергийна добавка преди тренировка ще намерят съюзник в лицето на продукта Карбонокс.

С кои продукти е най-добре да се комбинира Карбонокс ?
С цел да се засили увеличаването на телесна маса, този продукт трябва да се приема след тренировка и да се комбинира с хранителни протеини като Mega Strong Protein или Whey Protein Complex 100%.
За да се засили ефективността на тренировката, ще бъде идеално допълнение Карбонокс (да се приема преди тренировка) да се комбинира с Creatine Magna Power, BCAA Xplode или AAKG 7500 Extreme Shot.
Отличната анти-катаболна комбинация ще бъде осигурена също, ако го смесите с хранителните добавки GLUTAMINE Xplode или HMB MEGA CAPS.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

Olimp Carbonox

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение