Olimp AAKG 7500 Extreme shot

Olimp
2439-2771
5,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Olimp AAKG 7500 Extreme Shot

Мега доза от 7500 mg AAKG в една ампула!

Максимално напомпване, достъпно мигновено.

Хранителна добавка, съдържаща мощната и до този момент непозната доза от 7500 mg с високо усвоим аргинин алфа-кетоглутарат (ААКГ), снабдяваща хранителния режим с L-аргинин. При приготвянето е използвана иновативна формула на базата на Течна Технология, която позволява мигновената абсорбция на съставките без типичното забавяне, присъщо за хапчета и таблетки.

Всичко това в една удобна 25 ml ампула, осигуряваща изключително лесна употреба и възможността за прием по всяко време.

По какъв начин действа продукта Olimp AAKG 7500 Extreme Shot?

L-аргинин е основен базов елемент при биосинтезата на азотния оксид (NO), който показва широк спектър на действие върху ендотела на кръвоносните съдове, предизвиквайки тяхното разширение и като резултат на това, увеличавайки притока на кръв през тъканта. Това подобрява снабдяването с кислород и хранителни вещества, достигащи до мускулите и засилва притока на анаболни хормони, стимулиращи мускулния растеж. Усилването на кръвообращението в мускулната тъкан само по себе си представлява директен сигнал за организма за нуждата от увеличаване размера на тялото и косвено влияе върху мускулния растеж, посредством повишаване на силата и издръжливостта, а оттам и на тренировъчния капацитет. L-аргинин допълнително води до увеличаване секрецията на растежния хормон и ускорява анаболизма на протеин.

Алфа - кетоглутарат ограничава намалената концентрация на глутамин и други аминокиселини в кръвта. По този начин комбинирането в една единствена молекула на алфа-кетоглутарат и L-аргинин гарантира постигането на максимум регенерация на мускулната тъкан и силно стимулиране на мускулите по време на тренировка, посредством генерирането на така нареченото усещане за „мускулна помпа”. L-аргинин алфа-кетоглутарат, също така представлява много добре усвоима форма на L-аргинин.

Какви са предимствата на продукта Olimp AAKG 7500 Extreme Shot?

Olimp AAKG 7500 Extreme Shot предоставя мощна доза от L-аргинин под формата на много добре усвоим L-аргинин алфа-кетоглутарат, чието ниво на абсорбиране е допълнително увеличено, чрез използване на Течна Технология, която позволява мигновената асимилация на ААКГ от кръвотока, без обичайното забавяне, характерно за хапчета и капсули.

Olimp AAKG 7500 Extreme Shot е удивителен не само поради своята ефективност, но също така и чрез уникалните вкусове на грейпфрут и череша.

Удобната ампула предоставя максимално удобство за употреба:

  •     лесна за храносмилане форма, достъпна по всяко време;
  •     не е необходим приемът на много капсули или хапчета;
  •     може да бъде консумирана по всяко време;
  •     лесно пренасяне.

За кого е предназначен Olimp AAKG 7500 Extreme Shot?

Продуктът е предназначен за практикуващите спорт за удоволствие и професионалните спортисти. Положителният прием на L-аргинин подобрява кръвообращението, намалява артериалното кръвно налягане,подобрява имунната функция и състоянието на сърдечносъдовата система. Увеличаването на производството на азотен оксид в целия организъм, в резултат на приема на ААКГ, също така има положителен ефект върху подобряването на интимния живот и поддържането на висока сексуална издръжливост при мъжете. Продуктът е специално препоръчителен за хора, които не могат или не биха искали да приемат много хапчета или капсули.

изпрати запитване за продукта

Техническо описание

Съставки
ААКГ
Отзиви

Olimp AAKG 7500 Extreme shot

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение