Amix CarniLean

Amix
252-1131
43,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

AMIX CarniLean 480ml
 
AMIX CarniLean е ефективна хранителна добавка, подходяща за всеки, който има нужда от експлозивна сила, интензивна енергия, повече издръжливост и ефективно изгаряне на мазнините.

 
Предимства:
 

    Поддържа сърдечната и мозъчната функция
    Намалява холестерола
    Повишава издръжливостта
    Стимулира възстановяването
    Намалява излишните телесни мазнини
    Подпомага имунната система
    Стимулира производството на хормон на растежа
    Мощен антиоксиндат

 
AMIX CarniLean съдържа L-аргинин, който има пряк ефект за увеличаване на мускулната маса и намаляване на мазнините при физическо натоварване. Аргинин подобрява настроението, повишава физическата активност  и подпомага половата функция. Той играе ключова роля в клетъчното делене, укрепва имунната система и стимулира производството на хормон на растежа.
 
Формулата на AMIX CarniLean е обогатена с L-карнитин, който има доказан ефект за изгаряне на излишните подкожни мазнини и намаляване на лошия холестерола в организма. Карнитин увеличава издръжливостта на мускулите, неутрализира образуването на млечна киселина и предпазва от загуба на чиста мускулна маса. Той действа като мощен антиоксиндат и оптимизира доставката на кислород до мускулите, което води до повишаване на енергията и издръжливостта.

AMIX CarniLean съдържа естествен екстракт от растението гуарана, което се среща в амазонската джунгла в Южна Америка. Гуарана е качествен източник на кофеин, който увеличава енергията и производителността, стимулира концентрацията и ускорява изгарянето на мазнини.
 

изпрати запитване за продукта

Отзиви

Amix CarniLean

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение