• Намалена цена

Prolab Beta Alanine Extreme

Prolab
2547-134
  • Увеличава нивата на карнозин в мускула
  • Повишава силата и издръжливостта
  • Ефективно забавя и облекчава мускулната умора
  • Регулира pH-баланса в мускулните клетки
65,00 лв.
42,00 лв. Спестявате 23,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Prolab Beta Alanine Extreme е специално предназначен за интензивни тренировки. Актуалните изследвания разкриват невероятните свойства на специфичната аминокиселина Бета- Аланин. Категорично установена е ефективността й върху силовия капацитет, към който винаги си се стремил. Всеки трениращ трябва да включи Beta Alanine Extreme в личния си прием на суплементи, за постигане на желания успех в залата. Бета- Аланинът работи отлично в комбинация с едни от най-употребяваните суплементи, като BCAA и креатин например. Широкият спектър от качества осигуряват почетно място на бета-аланина в най-практикуваните предтренировъчни програми.
Приемът на Prolab Beta Alanine Extreme ти осигурява аминокиселинен прилив, с който да повишиш силата, издръжливостта и чистата мускулна маса. Тази уникална аминокиселина ефективно регулира pH-баланса в мускулните клетки. Блокирайки киселинността, наслояваща се в мускула, бета-аланинът осезаемо увеличава издръжливостта.
Този единствен по рода си продукт представлява комбинация от CarnoSyn бета-аланин и специфичната аминокиселина L-Histidine. Вероятно знаеш, че именно карнозинът е аминокиселината от втори тип, която отговаря за функцията на бързо съкращаващите се мускулни влакна да произвеждат трайна мускулна сила и издръжливост. Докато тренираш интензивно в залата обаче нивата на карнозин чувствително спадат и точно тук на помощ идва Prolab Beta Alanine Extreme. Приемът на тази хранителна добавка осигурява насищане на мускулите с незаменим като количество и качество карнозин, а pH-балансът е трайно стабилизиран. Мускулната умора вече не фактор в твоята размазваща тренировка, а увеличеният брой повторения осигуряват допълнително стимулиране на мускулния растеж. С Prolab Beta Alanine Extreme получаваш експлозивна мощ по време на интензивната си тренировка и качествено възстановяване след нейното приключване. Така ти си в съвършена готовност за нови спортни подвизи в залата!
 

Начин на употреба:Приемайте 1 доза преди тренировка.

изпрати запитване за продукта

Техническо описание

Съставки
Бета - Аланин
Отзиви

Prolab Beta Alanine Extreme

  • Увеличава нивата на карнозин в мускула
  • Повишава силата и издръжливостта
  • Ефективно забавя и облекчава мускулната умора
  • Регулира pH-баланса в мускулните клетки
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение