• Намалена цена

Syntrax Micellar Creme

Syntrax
3052-694
  • Чист мицеларен казеин
  • Уникален фин и мек вкув
  • 0гр мазнини в доза
70,00 лв.
56,00 лв. Спестявате 14,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

 Micellar Creme™ - това е чист мицеларен казеин в неподправена форма, какъвто не сте опитвали никога досега! Знаете ли какво е да приемате истински казеин в чиста форма? Такъв, който не става на гранули когато се разтваря, не образува гъста консистенция и притежава уникален вкус? Micellar Creme™ е вече тук и ще промени представите Ви за казеин! Micellar Creme буквално „издухва“ конкурентните продукти и със сигурност ще ви изпълни с огромна наслада.
Казеинът е основния протеин, които се съдържа в млякото и е един от най-висококачествените протеини познат на човека. За съжаление процесът на преработка понижава качествата на този превъзходен протеин. Натриевият (Sodium Caseinate) и калиевият казеин (PotassiumCaseinate) са денатурирани (разпад на протеиновата структура) протеини. Повечето производители ги използват защото са изгодни, но те са далеч от качествата на чистия мицеларен казеин. Мицеларният казеин се разпознава лесно от денатуриран казеин, поради неговия изключителен, чист и кадифен вкус и способността му да се разтваря мигновено в течност, без да има мътен или блед като тебешир цвят.
Micellar Creme™ е уникално вкусен неденатуриран протеин, направен от естествен мицеларен казеин. В допълнение към удивителния вкус, Micellar Creme се усвоява бавно и доставя важните аминокиселини към мускулите и всички други органи през целия ден. Постепенното освобождаване на мицеларния казеин Micellar Creme го прави особено полезен за прием вечер преди лягане, защото помага за възстановяването на мускулатурата по време на сън.
SYNTRAX създава нова дефиниция за съвършенствос Micellar Creme. Този казеинов продукт се разтваря незабавно дори и само с лъжица и има вкус на мек крем, като истински млечен шейк!

Начин на употреба :
Смесете 1 материална лъжичка в 200-250мл вода. Приемайте преди сън.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

Syntrax Micellar Creme

  • Чист мицеларен казеин
  • Уникален фин и мек вкув
  • 0гр мазнини в доза
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение