• Намалена цена

Syntrax Matrix

Syntrax
3053-4314
  • Покачване на мускулна маса
  • Подобряване на възстановяването
  • Подходящ за прием по всяко време
     
65,00 лв.
52,00 лв. Спестявате 20%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Syntrax Matrix представлява протеинова матрица (неколкокомпонентен протеин). При производството на този продукт са използвани само най-висококачествени източници на протеин - ултрафилтриран суроватъчен протеин, ултрафилтриран млечен протеин, неденатуриран яйчен албумин и глутаминови пептиди. За да бъде този протеин неповторим, освен на безупречния профил, Syntrax Matrix залага и на уникалните вкусове. Смело може да се твърди, че това е най-вкусният протеин на пазара. След безбройни опити и тестове ние ви предлагаме четири превъзходни вкуса.
Syntrax Matrix е комбинация от три различни протеинови източника с различен профил и различна усвояемост :
-суроватъчен протеин
-яйчен албумин
-казеин
Трите най-качествени източници на протеин са суроватъчен, казеин и яйчен. Но все пак нито един от тези източници няма съвършените показатели. Всеки източник на протеин има своите силни и слаби страни. Яйчният протеин например има най-добър аминокиселинен профил, но цената му е значително по-висока. Суроватъчният протеин се усвоява най-бързо от тялото и има имуностимулиращ ефект. Казеинът се усвоява най-бавно, но осигурява постоянен приток на аминокиселини в тялото за продължителен период от време. Силата на Syntrax Matrix  е именно в комбинирането на тези три протеинови източника. По този начин получавате силните страни на всеки вид протеин и снижавате до минимум недостатъците му.
Syntrax Matrix  е пакетиран в ламинирана найлонова опаковка, която намалява крайната му цена.

Начин на употреба :
Смесете 1 материална лъжичка с 250-300мл вода . Приемайте след тренировка или през  целия ден като заместител на хранене.

изпрати запитване за продукта

d4bc19054058fcef3acbd70fb62a1c6d.gif

Отзиви

Syntrax Matrix

  • Покачване на мускулна маса
  • Подобряване на възстановяването
  • Подходящ за прием по всяко време
     
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение