• Намалена цена

Universal Animal Pak

Universal Animal
3234-1238
  • Цялостна формула от витамини и минерали
  • Подпомага храносмилането
  • Съдържа антиоксидантен комплекс
  • Пълен спектър аминокиселини
75,00 лв.
63,00 лв. Спестявате 16%
Без данък
Разфасовка
Количество

Animal Pak помага на професионалните културисти да постигнат максимума в техните изтощителни тренировъчни режими, снабдявайки ги с всички необходими хранителни вещества, дори с някои, за които не са и подозирали. В продължение на 27 последователни години, хора като вас направиха Animal Pak номер 1 сред продаваните продукти от този клас в света.
Всеки Animal Pak съдържа мега дози от необходимите витамини и минерали. Витамините (органични), и минералите (неорганични) са агенти и катализатори. Те могат да допринесат за съществени ергогенни/анаболни ползи и по-добро функциониране, като запалваща искра за всички необходими химични реакции, които седят в основата на тренирането и изграждането на мускулна маса.

В случай на подготовка или твърда диета пред наближаващ конкурс, първият резултат от липсата на Animal Pak би бил появата на хранителна недостатъчност в организма. Защо е необходимо да обърнете внимание на това? Причината се корени във факта, че с времето този дефицит продължава да нараства. Рано или късно вашето тяло ще спре да функционира на оптимален режим. С други думи, стигате предела на възможностите си, спира подобряването на вашите резултати. На практика, дори при липсата на един единствен основен хранителен елемент, тялото може да преустанови анаболния процес, необходим за изграждане на мускулна маса, за да се концентрира върху поддържането на по-важни метаболитни процеси. Когато това се случи, мускулите спират да нарастват.

С Animal Pak получавате онова, от което се нуждаете, а също така и няколко екстри. Продуктът съдържа стимулатори за по-добро въздействие, като - пиридоксин алфа-кетоглутарат (PAK), карнитин, липотропни вещества, L-аргинин, алфа липоева (тиоктова) киселина, Еleuthero и подобни. С всяка опаковка получавате обширен арсенал от над 60 ключови съставки, предоставени в точните количества и в точния момент. Всяка от единайсетте таблетки, включени в една опаковка, е създадена по специална формула за постигане на необходимите резултати. Гледайте на Animal Pak, като на един коктейл от подхранваща програма, първата защитна линия на вашето тяло. В случай на тренировки с тежести, сме напълно убедени за нуждата от Animal Pak. Запомнете, докато повечето продукти идват и си отиват, малко са онези, които издържат проверката на времето.

Начин на употреба: Приемайте 1 пакет дневно с храна.

изпрати запитване за продукта

967b400ad30bebd0491eb6ddc20b9ad0.gif

Отзиви

Universal Animal Pak

  • Цялостна формула от витамини и минерали
  • Подпомага храносмилането
  • Съдържа антиоксидантен комплекс
  • Пълен спектър аминокиселини
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение