MRI Performance Beta Charge

MRI Performance
3242-2705
  • Стимулира мускулния растеж
  • Повишава енергията
  • Увеличава издръжливостта
  • Ефективно подпомага възстановяването
  • Насъчава изгарянето на мазнини
49,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

MRI Athlete Series Beta Charge е аминокиселинна хранителна добавка, която увеличава силата и енергията, подобрява издръжливостта по време на високоинтензивни тренировки и насърчава изграждането на чиста мускулна маса.
 
Beta Charge съдържа патентована форма на аминокиселината бета-аланин, която повишава нивото на карнозин в мускулите и неутрализира мускулната умора и слабост. Бета-аланин стимулира растежа на чиста мускулна маса, подобрява издръжливостта по време на натоварващи тренировки и увеличава енергията. Тази аминокиселина елиминира вредното действие на млечната киселина, оказва подкрепа при възстановяването и насърчава изгарянето на излишните телесни мазнини.

Формулата на Beta Charge е обогатена с верижно-разклонената аминокиселина левцин, която стимулира синтеза на протеини в мускулите, подпомага изграждането на чиста мускулна маса и подобрява секрецията на инсулин в организма. Beta Charge съдържа верижно-разклонените аминокиселини изолевцин и валин, които повишават енергията като съдействат за изгарянето на излишните мазнини. Изолевцин има важна роля за добрия обмен на кислород в организма, подпомага възстановяването след травми и увеличава издръжливостта. Валин регулира азотния баланс в тялото, насърчава мускулната активност и в комбинация с левцин и изолевцин оказва подкрепа при възвръщането на мускулна маса на хора с чернодробни заболявания.

Beta Charge включва минерален комплекс от натрий и калий, който оптимизира растежа на мускулите и контролира сърдечния ритъм. Натрий има благоприятно действие върху нервната система и подпомага притока на кръв и транспортирането на хранителни вещества до мускулите. Калий регулира водното равновесие в организма, редуцира високото кръвно налягане и подобрява мозъчната дейност, като повишава притока на кръв в мозъка. Също така, калий има силно детоксикиращо действие и оказва подкрепа при лечението на алергии.
 
Препоръчителен дневен прием: Смесете 10 гр. с 250 мл. вода и приемайте 1 път дневно преди тренировки.

Възползвай се от предимствата на MRI Athlete Series Beta Charge още днес!

изпрати запитване за продукта

Техническо описание

Съставки
Бета - Аланин
BCAA
Отзиви

MRI Performance Beta Charge

  • Стимулира мускулния растеж
  • Повишава енергията
  • Увеличава издръжливостта
  • Ефективно подпомага възстановяването
  • Насъчава изгарянето на мазнини
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение