Myprotein L-Glutamine - Глутамин
  • Myprotein L-Glutamine - Глутамин 6758
  • Myprotein L-Glutamine - Глутамин 6759

Myprotein L-Glutamine - Глутамин

Myprotein
3338-5160
  • Запазва нивата на гликогена в мускулите
  • Намалява времето за възстановяване
  • Стимулира мускулния растеж
24,99 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Глутаминът е важна аминокиселина, която е необходима на всеки един мускул в тялото. Също така той е един от най-важните градивни елементи в протеините, а те от своя страна поддържат клетъчното здраве и възстановяването. Глутамин можете да си набавите в различни количества от повечето видове меси и риба, както и в по-малки количества от зеленчуци и варива. Всеки активно спортуващ човек, който се стреми към покачване на мускулната маса е добре да включи в режима си глутамин.
Глутаминът е полуесенциална аминокиселина, която се произвежда от организма в много малки количества. Затова по-голямата част трябва да си набавяме чрез хранителния режим. Тя е изключително ефективна з тези, които искат да повишат мускулната си маса и играе важна роля за възстановяването на мускула.
Глутаминът се препоръчва на хора, които имат нужда да повишат издръжливостта си по време на тренировка. Той ефективно намалява и честотата на спазмите. Точно затова се препоръчва на хора, страдащи от крампи и мускулни болки. Тази аминокиселина притежава силен антикатаболен ефект и поддържа положителния азотен баланс.

Начин на употреба: Приемайте по 5гр. от 1 до 3 пъти дневно. За оптимални резултати приемайте по време на закуска, обяд и 1 час преди лягане. Можете да го приемате с вода или друга любима напитка.

изпрати запитване за продукта

b5a8a1cbee2b547de93bbd10e5615c63.jpg

Свързани продукти

5 от 5 на база 5 клиентска оценка
1 клиентски отзив
Отзиви

Myprotein L-Glutamine - Глутамин

  • Запазва нивата на гликогена в мускулите
  • Намалява времето за възстановяване
  • Стимулира мускулния растеж
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Ревюта
Grade 

2023-03-27

Доста добър продукт

По 6гр по време и след трен и 6гр преди лягане и мускула гърми

Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение