• Намалена цена

Myprotein Thermopure

Myprotein
3352-7218
  • Доказани съставки, подпомагащи отслабването
  • Активни съставки, намаляващи негативните ефекти от употребата на кофеин
  • Увеличава енергията по време на тренировка
35,99 лв.
26,99 лв. Спестявате 25%
Без данък
Разфасовка
Количество

Thermopure термогенна формула предназначена да изгори излишните мазнини. Тя съчетава някои от най-силните натурални съставки, които я превръщат в мощен фет бърнър. Съчетан с подходящ тренировъчен и хранителен режим Thermopure подпомага за редуцирането на мазнините в тялото.

Съставките на Thermopure са преминали през множество изследвания, които доказват ефективността им за оптимизиране на мастния метаболизъм, както и превръщането  на мазнините в енергия.

Една от ключовите съставки е Зеленият чай, който в случая е екстракт с много високо съдържание на катехини. Зеленият чай редуцира мазнините и повишава мастния метаболизъм. Thermopure съдържа уникална термогенна формула съдържаща Малинови кетони, Кофеин и Кайен, които повишават ефективното изгаряне на калории по време на тренировка. За да се намали ефектът на нервност на кофеина е добавена аминокиселината Л-Теанин, която води до успокояващо усещане.

За постигане на оптимални резултати е добавен Bioperine®, който гарантира производството на енергия и пълното усвояване на Л-Тирозина, Витамин Б6 и Б12. Съдържанието на Хром ускорява метаболизма на мазнините и потиска апетита.
Thermopure е единот малкото продукти, който комбинира толкова много доказани съставки за отслабване в удобна формула, което го прави един от най-успешните фет бърнъри на пазара.

Начин на употреба:  В тренировъчни дни приемайте 2 до 3 капсули дневно на гладно преди тренировка. В нетренировъчни дни приемайте по 1 капсула сутрин, следобед и вечер.
 

изпрати запитване за продукта
Отзиви

Myprotein Thermopure

  • Доказани съставки, подпомагащи отслабването
  • Активни съставки, намаляващи негативните ефекти от употребата на кофеин
  • Увеличава енергията по време на тренировка
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение