• Намалена цена

Controlled Labs White Flood

Controlled Labs
336-1523
 •      Повишава нивата на GH
 •       Невероятен напомпващ ефект
 •       Повишава протеиновия синтез
 •       Повишава кръвния поток
 •       Ефект с удължено действие
 •        Антиоксидантно действие
80,00 лв.
60,00 лв. Спестявате 25%
Без данък
Разфасовка
Количество

 Цитрулин, карнитин и орнитин са известни с качествата си да засилват естествения анаболен ефект от вдигането на тежести, и дори да повишават силата само за няколко седмици!* Във формулата на White Flood тези 3 компонента в съответни количества са комбинирани с норвалин (мощен инхибитор на аргиназа), подобряващ усвояването и едновременно удължаващ действието на всички 3 компонента.* С тази контролирана система на усвояване, тези съставки могат да допринесат за невероятна тренировка / напомпване и вазодилация (разширяване на кръвоносните съдове). Допълнителна полза на тази формула е превенцията от повишаване количествата амоняк в кръвта по време на тренировка.*

Бета-Аланин е ефикасна бета аминокиселина в полза на аеробното състояние, пренос на кислород, натрупването на млечна киселина в мускулните влакна.* Много от спортистите комсумиращи продукта наблюдават чувство на изтръпване, което кара да повишават повторенията по време на тренировка.

Тирозин и кофеин имат синергичен ефект и заедно с други съставки помагат за издръжливостта и концентрацията.

Корените на цвекло са източник на естествени нитрати, които са важни за производството на азотен оксид.* съвременнти изследвания показват, че сок от цвекло увеличава произвеждането на азотен оксид в организма. Друго полезно действие с включването на естествен източник на нитрати, а не химично обработени такива, е съдържанието на витамин C в цвеклото. Клинични тестове над цвеклото още сочат повишаване с пъти издръжливостта по време на тренировка.*

Гама-аминомаслена киселина изпраща нервни импулси и се използва традиционно като ергогенно средство.* След комбинация със стимулантите в тази формула, ползващите продукта споделят уникално чувство, което по-скоро трябва да се усети, отколкото опише. Те споделят чувство на концентрираност, спокойствие, енергия.

Глюкоронолактон е природно съединение, което може да повиши концентрацията, да се бори против умората, и да вдига духа доставяйки моментален прилив енергия.* Заедно с гама-аминомаслена киселина и кофеин имате идеална комбинация за интензивна тренировка на едно ново равнище.

Октакосанол е 28-атомно въглеродно съединение на наситен първичен алкохол, който в природата се намира във восъка от захарна тръстика, спанак и пшеничен зародиш (октакосанола в White Flood™ е от захарна тръстика). Изследвания показват, че октакосанол може да има ергогенни свойства, включително съхраняване запасите на мусколен гликоген и повишаване окислителната способност на мускулите.*

И за да стане тази формула сюблимна са добавени калиев глюконат  (наподобява естествения калии в растенията), и природни елементи с ергогенни свойства като метилксантини, еводиамин и винпоцетин, които имат благотворно действие над кръвната циркулация и доставянето на хранителни вещества до клетките, задържат концентрацията и притока на кислород, подобряват спортните постижения. Добавени са и естествени антиоксиданти за бързо възстановяване и намаляване увреждането на ДНК и др следствие оксидацията на клетките.

Време е да хидратирате организма си ... с най-съвършената формула на азотен оксид за прилив на енергия позната някога на пазара - White Flood™  на Controlled Labs!

изпрати запитване за продукта

cc7fca85a0826c8cb9d6a1f497dbdfdc.jpg

Отзиви

Controlled Labs White Flood

 •      Повишава нивата на GH
 •       Невероятен напомпващ ефект
 •       Повишава протеиновия синтез
 •       Повишава кръвния поток
 •       Ефект с удължено действие
 •        Антиоксидантно действие
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение