ALLMAX Vitastack

ALLMAX
3400-5290
95,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

 Известен факт е, че културистите и атлетите тренират изключително усърдно в залата. Те изискват много повече от тялото си, отколкото всеки друг. Ние знаем, че и Вие искате днес да постигнете повече отколкото утре. Използвате какви ли не хранителни добавки, като очаквате

забележителен резултат. За съжаление не винаги очакванията ни съвпадат с действителните резултати.

Ще Ви успокоим като Ви разкрием, че това не се случва само на Вас. Много от усърдно трениращите атлети често се провалят, защото изискват прекалено много от тялото си. Важно е да знаете, че с течение на времето, прекомерното натоварване и изтощителните диети могат да създадат хранителни дефицити.

В продължение на години, ALLMAX Nutrition се опитва да задоволи нуждите на своите клиенти, като създаде подходящия за тях витаминен пакет. След десетилетия на опити и проучвания компанията най-сетне обедини знанията си като създаде идеалната комбинация от 9 хапчета, изпълняващи 7 различни функции.

1. ANABOLINEX осигурява суровини, основни хранителни вещества, които са от основно значение за бързият синтез на мускулния протеин. В ANABOLINEX има повече съставки, отколкото, в която и да е друга подобна добавка. VITASTACK подкрепя растежа на мускулите, защото в него се съдържат над 1000 мг. активни хранителни вещества, които подпомагат възстановяването и растежа на мускулите.

2. ELECTROFUSE доставя широк спектър от ключовите органо-електролитни минерални комплекси, които са абсолютно уникални за VITASTACK. С интензивните тренировки идва и силната загуба на ключови хидратиращи електролити. Тъй като те са изгубени, нивата на клетъчна хидратация рязко спадат като това се отразява негативно на ефективността Ви и може да доведе до спазми и имора. Докато много от подобните витаминни добавки често пренебрегват загубата на органо-електролитни минерални комплекси, то VITASTACK им обръща подобаващо внимание. Електролитните минерални съединения са от решаващо значение за усвояването на всяка друга съставка и могат да подпомогнат за усвояването на други хранителни вещества.

3. SKELETOCORE е основна хранителна смес богата на минерал, който засилва скелета на клетъчно ниво. Почти всеки важен минерал, необходим за здравето на костите, ставите и тъканите е покрит със SKELETOCORE. Болките в ставите могат да се върнат отново след седмица или месец, ако го позволим. Осигуряването на посочените в тази уникална витаминна добавка оптимални компоненти ще Ви помогнат за изграждане и възстановяване на костите, ставите, сухожилията и ставните връзки на клетъчно ниво.

4. ENERGOFORCE се грижи за най-важният от всички органи - мозъка. Проектиран за запаметяване и фокусиране, ENERGOFORCE Ви осигурява по-добра бдителност и фокус, необходими за една интензивна тренировка. Ключовите нутриенти работят, за да изострят ума Ви и да Ви държат непрекъснато в „играта”.

5. CARDIOPULSE е наистина пълна с OMEGA 3-6-9 есенциални мастни киселини смес, която осигурява 212 мг ALA, 120 мг DHA и 80 мг EPA в една гелкапсула заедно в комбинация с други Omega есенциални мастни киселини и витамин Е. Всички те са съчетани, за да Ви предпазят от сърдечно-съдовите заболявания и да защитят организма Ви. Те се наричат незаменими защото, тялото Ви не може да си ги набави само - те трябва да се осигурят от Вашата диета.

6. METABOCORE е сложна смес от ензими, които са от съществено значение за бързото усвояване на хранителните вещества. В тази смес компанията ALLMAX добавя и Serrazyme ® Serrapeptase - радикално нов протеолитичен ензим, който действа като противовъзпалително средство. Храносмилателните ензими катализират реакции, които насърчават максимално усвояването на ценни хранителни вещества. METABOCORE включва също и хром, хранително вещество, известно, че оптимизира метаболитната функция. За да завърши подобаващо тази формула, компанията е добавила и двойно патентован Bioperine ® - ключово хранително вещество, което спомага на организма при усвояването на другите хранителни вещества. Той работи в синхрон с тялото, за да се подпомогне усвояването на другите хранителни вещества. Това е радикално нова концепция в хранителните добавки, която ще увеличи цялостната функция на организма Ви.

7. IMMUNOCHARGE предоставя изключително широк спектър от ключови хранителни вещества, които варират от най-мощните антиоксиданти, които са от решаващо значение за постигането на две основни цели - да се поддържа оптималното функциониране на имунната Ви система и да се отклонят свободните радикали при увреждането на тъканите. Това е от решаващо значение да се постигне целта на всяка тренировка. Един пакет от VITASTACK дневно Ви осигурява необходимия прием на ключови хранителни вещества, които да предпазят организма Ви от щетите причинени от свободните радикали и да защитят максимално организма Ви.

Изключително удобните опаковки на VITASTACK са създадени специално, за да Ви улеснят - можете да ги прибере и да ги носите навсякъде. Само един поглед на таблицата със съставките на този продукт ще Ви докаже, че ALLMAX е останал верен на корените си. Над 100 високо активни съставки, много от които са толкова напреднали и толкова редки, че може да ги намерите само и единствено във VITASTACK - ултрависока усвояемост на сложните хранителни вещества, които Ви дават възможността да достигнете и развиете своя истински потенциал.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Употреба: Приемайте по 1 пакет (9 хапчета) дневно с вода.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

ALLMAX Vitastack

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение