ALLMAX VitaFemme 2-A-Day

ALLMAX
3403-5294
22,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Allmax VitaFemme е продукт, създаден специално за съвременната спортуваща жена. 7-те уникални бленди на Allmax VitaFemme Ви зареждат с всички основни витамини и хранителни съставки.  Жен-шенът и ехинацеята са допълнително оръжие за силна имунна система. Продуктът е допълнително обогатен със  150% от дневната стойност на витамин С - в 2 форми с изключително висока бионаличност, 200% витамин D и 500 мг. калций за здравето на вашите кости.

Стабилната защита срещу бързо стареене е фактор за добро здраве. Антиоксидантите, съдържащи се във Allmax VitaFemme имат висок ORAC (капацитет за абсорбиране на кислородните радикали) и играят ролята на щит срещу пагубния ефект на свободните радикали. Още съставки, които участват в тази защита са екстрактът от зелен чай, богат на полифеноли, 95% екстракт от гроздови семена, екстракт от нар и червено вино!

Allmax VitaFemme притежава най-общо 7 функции, заради които продуктът представлява наистина уникална система от витамини и хранителни съставки:

1.Femessense: 10 основни витамина, предоставящи ви 100% от препоръчителната дневна доза;
2.Agentact-F: Комплекс от 5 антиоксиданта;
3.Cognisense: 3 изключителни съставки за усилване на вниманието;
4.Metafemme: 2 компонента, които  отключват процесите на обмяна в организма;
5.Immuboost: 4 основни хранителни съставки с предпазващ ефект, които ще подсилят вашата имунната система;
6.Libraflex: 500 мг. калций, 200% витамин Dи МСМ (метилсулфонилметан ), глюкозамин и хондроитин – всички те осигуряват ползотворен ефект върху костите и ставите;
7.Femreplen: комплекс от 4 минерала, който спомага за доставката и максималното усвояване на минералите.

Allmax VitaFemme е изключително лесен за употреба: 2 таблетки дневно с храната и това е всичко! Етикетът на гърба на опаковката ще Ви убеди, че продуктът ви дава повече, отколкото можете да очаквате от подобен род формули. Изцяло и специално разработен за активните дами, които искат да се радват на превъзходно здраве и форма.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

ALLMAX VitaFemme 2-A-Day

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение