ALLMAX TRIBX90

ALLMAX
3404-5295
  •     Съдържа 90% ФУРАСТАНОЛОВИ САПОНИНИ;
  •     Естествен бустер на тестостерон;
  •     Ултра-концентриран екстракт;
  •     Мощен стимулант на сексуалното либидото.
45,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Продуктът съдържа 100% Tribulus Terrestris (Бабини зъби): изключително концентриран местен растителен вид за югоизточна Европа, включително и България.


Максималната мощ по отношение на потентността и чистотата на вида Tribulus.

Безопасен за употреба и от двата пола.

Tribulus се превърна в изключително популярно растение сред атлетите, благодарение на показанията за увеличаване на силата и издръжливостта.
Клиничните изследвания сочат, че Tribulus Terrestris може също така да подпомага съществуващите здравословни нива на кръвното налягане и добрите параметри на холестерола.
Сертифициран посредством метод с прилагане на високоефективна течна хроматография (HPLC).
Поддържа естественото стимулиране на сексуалната функция: Клинични изследвания показва, че Tribulus Terrestris е в състояние да поддържа здравословно ниво на либидото у хората.

Компанията Allmax Nutrition ви снабдява с висококачествена 100% чиста проба от местния за България вид Tribulus Terrestris чрез продукта TRIBX90. Лабораторни изследвания потвърждават изключително високите нива от 90% на стероидни сапонини,използвайки метод с прилагане на високоефективна течна хроматография (HPLC).

 Изходната билкова съставка в Allmax TribX 90 е отгледана в естествена среда, а продукцията събрана ръчно (в един определен месец от годината!) за осигуряване на абсолютните най-високи нива на общите концентрирани алкалоиди, пълно количество от 90% стероидни сапонини - най-чистия и концентриран агент от фитохимикали! Други продукти на пазара, с по-малко съдържание на Tribulus в повечето случаи съдържат максимум от 40 до 45% сапонини. Изпитайте силата на диво отглеждания Tribulus, подкрепен от клинични лабораторни тестове. Вие винаги можете да разчитате на Allmax Nutrition за предоставяне на продукти с най-високо качество и мощ.
 

изпрати запитване за продукта

Отзиви

ALLMAX TRIBX90

  •     Съдържа 90% ФУРАСТАНОЛОВИ САПОНИНИ;
  •     Естествен бустер на тестостерон;
  •     Ултра-концентриран екстракт;
  •     Мощен стимулант на сексуалното либидото.
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение