ALLMAX TestoFX

ALLMAX
3405-5296
  •     Увеличава био-достъпния тестостерон с 284%;
  •     Намалява водещия до ограничаване на растежа кортизол;
  •     Задържа изграждането на естроген;
  •     Мощен анти-ароматазен ефект  (АНТИ-ДИХИДРОТЕСТОСТЕРОН).
102,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Нова ера за тестостерона с един новаторски подход.

Трудно е за вярване? Повярвайте! Нови научни изследвания показват масивно увеличаване на тестостерона. Учените били шокирани от резултатите от клинични опити, проведени с хора в нормално здравословно състояние, показващи невероятното 284% увеличение на био-достъпния тестостерон и 376% увеличение на общия, не за 8 седмици, а за 12 часа!!! Това проучване представлява двойно кръстосано, произволно плацебо - контролирано изследване, спечелило златен стандарт, т.е. не е извършено върху плъхове или други животни, а с хора и показва шокиращи, статистически значими резултати.

Съдържанa в новаторския и подобрен продукт Allmax TestoFX, абсолютно нова на пазара, Testosurge представлява иновативната съставка, която напълно ще пренапише историята на познатото досега повишаване на тестостерона.

Какво представлява вълшебния механизъм?

Вълшебният ефект се отнася по-малко до природата на метода и повече до неговото действие. Изцяло нов лабораторен метод с прилагане на високоефективна течна хроматография (HPLC) стандартизира химичния елемент Grecunin. Съдържащият се Testosurge, в продукта Allmax TestoFX, постига стандартизирано ниво от 80% Grecunin! За всички е ясно, че когато нивата на тестостерон се увеличават, тялото се бори срещу това - колкото по -голямо количество тестостерон се намира в системата, толкова повече, организма се стреми да понижи нивата до нормална базова степен. Тялото работи срещу Вас за понижаване на тестостерона. Този процес се осъществява посредством два специални протеина SHBG (свързващ половия хормон глобулин)и Албумин. Те циркулират в кръвта и на практика се свързват и деактивират тестостерона.

Деактивиране на деактиваторите.

Новият Testosurge, съдържащ се в Allmax TestoFX  активно понижава нивата на SHBG и Албумин в кръвната плазма, за да повдигне едновременно общия тестостерон и по-съществено неговата био-дъстъпна форма. Това се характеризира с фундаментални PCT и On-Cycle приложения, който не се нуждаят от описание в настоящия момент.
Точно, когато смятате, че не би могло да бъде по-добре
Активната съставка на Testosurge, наречена Grecunin на практика има още една допълнителна функция: тя активно намалява производството на ароматаза. Ензимът ароматаза е отговорен за превръщането на тестостерона (особено излишното количество) в естроген и DHT (Дихидротестостерон).

Новият Novaldim.
В продукта Allmax Testo FX LOADED се съдържа новия и изключителен Novaldim - нашия химичен агент за изхвърляне на естроген. Нови изследвания откриха, този специфичен химичен елемент, изолиран от растения, принадлежащи към семейство Кръстоцветни (1,3 Ди- Индолилметан или DIM), който активно метаболизира естрогена. На практика, някои от най-големите научни институти на САЩ в момента извършват опити върху анти-естрогенните противоракови ефектите от DIM е достатъчно мощен, за да се отдели бюджет за научни изследвания на подобно университетско ниво.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

ALLMAX TestoFX

  •     Увеличава био-достъпния тестостерон с 284%;
  •     Намалява водещия до ограничаване на растежа кортизол;
  •     Задържа изграждането на естроген;
  •     Мощен анти-ароматазен ефект  (АНТИ-ДИХИДРОТЕСТОСТЕРОН).
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение