ALLMAX Rapidcuts Shredded

ALLMAX
3408-5301
  •     Съдържа 90% чисто N, N-Di-Methyl-Tyramine Hyperlytic съединение;
  •     Полиметоксилирани ускорители на стимулантите;
  •     Микро-капсулиран нор- и ди-хидрокапсаицин;
  •     Устойчиво освобождавани термогенни химични агенти.
73,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Allmax Rapidcits Shredded представлява чиста, неподправена сила, топяща мазнините. Най-концентрираните, съставки с фармацевтичен клас, познати на науката, борещи се с излишните мазнини, са събрани на едно място, за да доставят светкавичната и ускорена сила за топене на мазнини, от която се нуждаете.

 
Съставките в продукта са полиметоксилираниза едновременно увеличаване на влиянието и продължителността на химичните агенти, водещи до намаляване на мазнините. Компанията избра 5 уникални алкалоида с био и фармацевтичен произход 1,3-Trimethylxanthines (кофеин), които се отличават с много силен ефект върху тренировките, кардио сесиите и загубата на мазнини.

Серията от продукти Allmax Rapidcits Shredded на компанията ALLMAX, създадена за професионални спортни състезания, представлява идеално средство за атлети, които се нуждаят от светкавична и ефективна загуба на мазнини. Allmax Rapidcits Shredded е основан на най-новите открития в науката. Той предоставя обща загуба на телесни мазнини, базирана на системата -Прицелване, Освобождаване, Запалване. Тези серии от продукти на ALLMAX доставят първокласно ниво на действие, достойно за първенства от най-висок ранг.

Allmax Rapidcits Shredded е отличен избор за 8-седмични програми и може да бъде ефективно интегриран във всеки хранителен и кардио режим.
 
Allmax Rapidcits Shredded е на практика най-силния, иновативен и всеобхватен фет бърнър, който някога сме произвеждали. Научната основа в продукта е неоспорима, а резултатите действително впечатляващи. RAPIDCUTS SHREDDED бе създаден с една цел: да се произведе продукт, специално и изцяло предназначен за изгаряне на мазнини.*

Allmax Rapidcits Shredded е екстремна формула за загуба на мазнини, проектирана за мъже и жени, насочени към постигането на изключителни резултати на спортни състезания. Това е най-мощната и ефективна формула за загуба на тегло, която компанията някога е пускала на пазара.

За разлика от всяка друга добавка, съдържанието на продукта Allmax Rapidcits Shredded е показано изцяло на етикета; всяка съставка и смес са изцяло описани, включително стандартизираните и патентовани компоненти. Необходимо ли е често да отгатвате точно какво и колко получавате с приема на други продукти?
 
Много продукти на пазара днес залагат на „течна технология”. Истината е, че почти 50% от съдържанието на подобни капсули представлява „НЕЕФЕКТИВНО” масло. Ние вярваме в предоставянето на „АКТИВНИ” съставки, не „МАСЛО”! Ето защо всяка капсула RAPIDCUTS съдържа 99% процента активни съставки, НЕ ПЪЛНЕЖ, НЕ БЕЗПОЛЕЗНО МАСЛО!

Концентрирани, мощни и стандартизирани посредством HPLC (метод с прилагане на високоефективна течна хроматография) форми на дървото Йерба Мате (местен вид за Бразилия), на зеления чай Camilia Sinensis (50% ЕХКГ- епихалокатехин галат)и на патентования екстракт от зелено кафе Svetol, се намират в силно концентриран вид за постигане на най-високите количества на хлорогенна киселина; нови научни изследвания показват голям ефект, изразяващ се в загуба на мазнина. Комбиниран с нововъведения и рядък екстракт от здравец (Geranium) в съотношение 200:1 с Hordenum Vulgare (Обикновен ечемик), продуктът RAPIDCUTS SHREDDED снабдява със синергичния ефект, в който бихте повярвали само след като го изпитате. Кардио тренировката никога няма да бъде същата.*
 
Продуктът е подсилен с патентования Capsimax - микро-капсулиран нор- и ди-хидрокапсаицин,много мощна концентрирана активна форма на Capsicum, със защитен слой на капсулата за предпазване на стомаха. Освобождаването на Capsimax подминава стомаха за избягване на всякакъв дискомфорт и предоставяне на максимални ползи, които се изразяват в изключително увеличение на изразходваните калории, усилена термогенеза и предотвратяване узряването на адипоцитите (мастните клетки)!

Allmax Rapidcits Shredded се произвежда в опаковка от 90 капсули за осигуряване на пълно снабдяване за период от 45 дни.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

ALLMAX Rapidcuts Shredded

  •     Съдържа 90% чисто N, N-Di-Methyl-Tyramine Hyperlytic съединение;
  •     Полиметоксилирани ускорители на стимулантите;
  •     Микро-капсулиран нор- и ди-хидрокапсаицин;
  •     Устойчиво освобождавани термогенни химични агенти.
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение