ALLMAX Liquid L-Carnitine

ALLMAX
3418-5329
40,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Мeтаболизатор на мазнини без характеристиките на стимулант: L-карнитин е от съществено значение за преноса на дълговерижни мазнини в клетката (митохондрията). Той се намесва в процеса на снабдяване с мазнини и може да предостави подкрепа, за тяхното използване под формата на гориво, предизвиквайки по този начин повишаване на енергията. Без L-карнитин, тези мазнини не могат да бъдат оползотворявани, а вместо това се отлагат като мастни депа в организма.

Прилив на енергия, издръжливости производителност: L-карнитин подобрява резултатите, посредством увеличаване на зависимостта натялото от мазнините, с цел производство на енергия; това намалява изчерпването на мускулния гликоген. Чрез намаляване количеството лактова киселина в мускулната тъкан, състезаващите се атлети, предпочели употребата на L-карнитин, могат да удължат времетраенето на мускулно натоварване преди появата на умора.

L-карнитин функционира в комбинация с пантотенова киселина (витаминВ5). Този витамин е основен компонент на коензим А (CoA), като участва в преноса на мастни киселини в митохондриалната област, превръщайки се в основен елемент при подхранването с L-карнитин.

Удобство, качество и стойност: Allmax Liquid L-carnitine е най-удобния и вкусен начин за снабдяване с чист L-карнитин. Компанията ALLMAX е горда да предостави максимално качествения и чист, комбиниран със светкавична доставка и усвояване, продукт Liquid L-карнитин.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

ALLMAX Liquid L-Carnitine

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение