ALLMAX Leucine

ALLMAX
3419-5330
  •     Невероятно средство за градене на мускули;
  •     Стимулира синтеза на протеини;
  •     Запазва чистата мускулна маса;
  •     Подпомага възстановяването на мускулите;
30,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Левцин може да бъде определен, катое дна от най-мощните природни добавки за изграждане на мускули. Allmax предлага най-чистата и най-силна съставка за изграждането на твърд, чист и плътен мускул.

Левцин  е незаменима аминокиселина с разклонена верига (BCAA), известна в бодибилдинг средите като най-доброто средство за градене на мускулите.
Левцин е от съществено значение за постигане на положителен азотен баланс и изграждане на чиста мускулна маса.
Левцин задейства анаболено състояние, наречено mTOR, който стимулира синтезата на мускулния протеин. Когато увеличавате консумацията на левцин, mTOR задейства синтеза на протеини. Нито една съставка няма толкова чиста, неподправена анаболна сила, както левцин. Просто казано, левцин е от съществено значение за постигане на положителен азотен баланс и изграждане на чиста мускулна маса.
Левцин е аминокиселината с най-висока концентация в скелетната мускулна тъкан.
Левцин е една от трите аминокиселини с разклонени вериги (другите две саизолевцин и валин) и е от изключително важно значение.В природата се съдържа в ядки,кафяв ориз,пшеница, прясно сирене, пиле и риба. За разлика от аминокиселините, които се метаболизират в черния дроб, аминокиселини с разклонени веригисе метаболизират в мускулите и имат интегрална роля за синтеза на протеини и за запазване на чистата мускулна тъкан.
Левцин има толкова съществено значение за организма, че сесчита за спомагателен хранителен елемент. Тялото се нуждае извънредно от левцин, за да може да усвои всички останали аминокиселини. Без адекватни количества левцин, всички останали източници на протеин могат да се считат за напълно безполезни. Накратко, без левцин тялото не функционира правилно и няма да усвои протеини.

изпрати запитване за продукта

Техническо описание

Съставки
Левцин
Отзиви

ALLMAX Leucine

  •     Невероятно средство за градене на мускули;
  •     Стимулира синтеза на протеини;
  •     Запазва чистата мускулна маса;
  •     Подпомага възстановяването на мускулите;
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение