ALLMAX D-Ribose

ALLMAX
3431-5367
65,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

• Подобрява мускулната ефективност
• Подобрява мускулната сила и изходната мощност
• Увеличава чистата мускулна маса

BioEnergy® Ribose е единствената патентована форма на чиста фармацевтична D-рибоза на прах. Този продукт е идеален да се приема както преди интензивна тренировка така и непосредствено след това.
Когато се упражнявате интензивно, тялото Ви бързо отива в състояние на хипоксия или липса на кислород.

С увеличеният прием на рибоза, тялото Ви може много по-бързо да попълни ATP, млечната киселина, която намалява по време на по-усилена тренировка. По този начин производителността Ви се увеличава.

BioEnergy® Ribose е перфектен продукт  за всички спортисти без значение дали тренират хокей, футбол, спринт, колоездене, кънки или някакъв друг спорт, който изисква скорост и мощност. Необходимостта от интензивна енергия, изискваща се за тези спортове, поставя спортистите в състояние на хипоксия, почти веднага. Това прави добавка като Рибоза незаменима за тези спортисти.

Аденозинтрифосфорната киселина (аденозинтрифосфат или АТФ) представлява химично макроергично съединение, което съдържа богати на енергия връзки. Изграден е от 3 основни съставки: азотна база аденин, рибоза и 3 остатъка от фосфорна киселина.

Другите два компонента на АТФ са лесно достъпни в тялото, но рибозата не е – това е защото се смята, че тя ограничава скоростта. Когато в тялото Ви има недостиг на рибоза, ATP попълването спира, без значение колко аденин и Фосфат имате.

Ще забележите, че по същество, рибозата е захар. Тя има калории и те се броят като въглехидрати.  Много е важно да се разбере обаче, че Рибозата не се изгаря като захар. Тя  много добре се абсорбира от организма и се използват в производството на енергия. Много е интересно по какво тя се различава от въглехидратите. За разлика от всеки друг нормален въглехидрат, тя има по-малко калории – 1 калория на грам (за разлика от 4 калории на грам за всички останали въглехидрати.) Това е ключов индикатор за това, че тя много се различава от нормалната захар.
И накрая ще допълним, че това е страхотен продукт съдържащ и  Creatine. Креатинът е аминокиселина, която се състои от три свързани аминокиселини – аргинин, глицин и метионин.

Основната му функция е увеличаването на енергийния резерв в мускулите, което води до повишаване на мускулната сила и издръжливост. Ето защо става това: “горивото” за мускулната работа е АТФ (аденозин-трифосфат). При съкращаване на мускулите АТФ се разпада до АДФ (аденозин-дифосфат). За да продължи работата на мускулите, този АДФ отново трябва да се превърне в АТФ чрез присъединяване на фосфатна група. Тя се взема от съединението креатин-фосфат (КФ).

Добавянето на двете: Креатинът с  течение на времето и Рибозата по време на обучението има за цел да удвои смъртоносния удар на двата различни механизми за постигането на подобен резултат – по-висока производителност.
Добавянето на рибозата по време на тренировката значително намалява мускулните болки. Една от причините за мускулни болки е клетъчната смърт, която настъпва, когато мускулите са силно уморени. Чрез тази хранителна добавка, Вие значително ще забавите клетъчната смърт.

Този продукт не съдържа глутен.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства
 Как мога да използвам BioEnergy® Ribose?
Вземете 1 чаена лъжичка (5 г) непосредствено преди или след интензивни упражнения

изпрати запитване за продукта

Техническо описание

Съставки
Рибоза
Отзиви

ALLMAX D-Ribose

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение