ALLMAX Casein FX

ALLMAX
3437-5375
105,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

      •    25 грама белтъчини;
      •    225% увеличение в наличните аминокиселини;
      •    Нула грама мазнини;
      •    Ниско съдържание на въглехидрати;
      •    Протеин с изключително бавно отделяне;
      •    Активиране на усвояването на протеина чрез ензими.

Allmax Casein FX е революционен подход за поддържане на вaшето тяло заредено с постоянен приток на аминокиселини за изграждане на мускули.

Allmax Casein FX е перфектна комбинация от 100% чист Micellar Casein и калциев казеинат, за да осигури идеално съотношение, което осигурява до 7 часа храносмилане на протеина!

Allmax Casein FX е укрепен с аминокиселиново съединение от глутамин, стимулиращ растежа, таурин, глицин и глутамин прекурсори, за да се стимулира растежа и да се ускори възстановяването на мускулите. Allmax Casein FX има тайно оръжие: BioCore EDGE, патентована технология за активиране на ензимите , която буквално увеличава количеството на готови за усвояване аминокиселини за да подтиква непрекъснато растеж. Казеинът е уникален в това, че храносмилането го кара да се забави драстично и по този начин предоставя бавно-захранващ ефект в продължение на дълъг период от време. Чувствителния към рН BioCore EDGE се активира от храносмилането и подобрява този процес като разбива по-ефективно по-големите протеинови молекули в биодостъпни аминокиселинови пептиди.

Суроватъчения протеин изолат Isoflex е перфектен за след тренировка или веднага след ставане сутрин, тъй като той се усвоява изключително бързо, наводнявайки вашата система с голямо количество аминокиселини, като по този начин оставя мускулите в състояние, наречено хипераминоацидемия, което стимулира бърз мускулен растеж.

Allmax Casein FX, от друга страна, е най-добрият протеин с бавно освобождаване. Приемането на Allmax Casein FX преди заспиване или по всяко време, в което няма да приемате богата на протеин храна ще помогне да не изпадате в катаболна фаза (състояние на разграждане на мускулите). Мускулния катаболизъм е най-често срещаната причина начинаещи културисти да не успеят да постигнат целите си.

Allmax Casein FX осигурява удобен, лесен за приготвяне и вкусен начин да поддържате мускулите, заредени с постоянен прилив на аминокиселини. Casein FX не съдържа мазнини и има ниско съдържание на въглехидрати, формула която ще ви помогне да постигнете целите си.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

ALLMAX Casein FX

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение