ALLMAX Casein FX

ALLMAX
3437-5375
105,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

      •    25 грама белтъчини;
      •    225% увеличение в наличните аминокиселини;
      •    Нула грама мазнини;
      •    Ниско съдържание на въглехидрати;
      •    Протеин с изключително бавно отделяне;
      •    Активиране на усвояването на протеина чрез ензими.

Allmax Casein FX е революционен подход за поддържане на вaшето тяло заредено с постоянен приток на аминокиселини за изграждане на мускули.

Allmax Casein FX е перфектна комбинация от 100% чист Micellar Casein и калциев казеинат, за да осигури идеално съотношение, което осигурява до 7 часа храносмилане на протеина!

Allmax Casein FX е укрепен с аминокиселиново съединение от глутамин, стимулиращ растежа, таурин, глицин и глутамин прекурсори, за да се стимулира растежа и да се ускори възстановяването на мускулите. Allmax Casein FX има тайно оръжие: BioCore EDGE, патентована технология за активиране на ензимите , която буквално увеличава количеството на готови за усвояване аминокиселини за да подтиква непрекъснато растеж. Казеинът е уникален в това, че храносмилането го кара да се забави драстично и по този начин предоставя бавно-захранващ ефект в продължение на дълъг период от време. Чувствителния към рН BioCore EDGE се активира от храносмилането и подобрява този процес като разбива по-ефективно по-големите протеинови молекули в биодостъпни аминокиселинови пептиди.

Суроватъчения протеин изолат Isoflex е перфектен за след тренировка или веднага след ставане сутрин, тъй като той се усвоява изключително бързо, наводнявайки вашата система с голямо количество аминокиселини, като по този начин оставя мускулите в състояние, наречено хипераминоацидемия, което стимулира бърз мускулен растеж.

Allmax Casein FX, от друга страна, е най-добрият протеин с бавно освобождаване. Приемането на Allmax Casein FX преди заспиване или по всяко време, в което няма да приемате богата на протеин храна ще помогне да не изпадате в катаболна фаза (състояние на разграждане на мускулите). Мускулния катаболизъм е най-често срещаната причина начинаещи културисти да не успеят да постигнат целите си.

Allmax Casein FX осигурява удобен, лесен за приготвяне и вкусен начин да поддържате мускулите, заредени с постоянен прилив на аминокиселини. Casein FX не съдържа мазнини и има ниско съдържание на въглехидрати, формула която ще ви помогне да постигнете целите си.

изпрати запитване за продукта

Техническо описание

Съставки
Мицеларен казеин
Отзиви

ALLMAX Casein FX

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение