ALLMAX Beta-Alanine

ALLMAX
3438-5377
28,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

     Allmax Beta-Alanine

      • Увеличава силата;
      • Увеличава издръжливостта на мускулите;
      • Тренировки с по-голям интензитет;
      • Увеличава вътре-амускулния карнозин;
      • 100% чисто фармакологично качество;

Тренирайте по-усърдно,  по-дълго и по-здраво!

Искате ли да тренирате по-усърдно, да тичате по-дълго, да вдигате по-тежко и да удряте по-силно? Кой не би искал? С Allmax Beta-Alanine можете най-после да постигнете тази интензивност на тренировката, която само сте мечтали  да сте в състояние да изпълните.

Подкрепен с научни изследвания, Allmax Beta-Alanine е една съществена добавка, с която трябва да се сдобиете. Като анаболно гориво, Allmax Beta-Alanine осигурява стимул за увеличаване на анаеробна и аеробна издръжливост и отлага във времето умората на мускулите, което ви позволява да засилите оборотите на всяка тренировка като ви дава горивото, с което да ускорите максимална мощност на тренировката.

Allmax Beta-Alanine може да подобри силата и издръжливостта на мускулите, за да се осигури по-мощна тренировъчна сесия. С Allmax Beta-Alanine можете да увеличите повторенията на макс и да минете всяко изпитание на силата. Разликата е между взривителната сила при всяко повторение и хвърлянето на тежестите с отвращение. Насладете се на усещането да постигате целите си и да ги надскачате. Всичко това е постижимо с Allmax Beta-Alanine.
 

изпрати запитване за продукта

Техническо описание

Съставки
Бета - Аланин
Отзиви

ALLMAX Beta-Alanine

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение