ALLMAX Aminocore BCAA 20stick packs

ALLMAX
3441-5382
56,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

  100% чисти, извлечени след ферментация фармацевтични BCAAs, със коефицент 45:30:25

BCAA AMINOCORE ™
•    Незабавно стимулира мускулния растеж с 350%
•    8180 мг чиста и моментална сила от 45:30:25 BCAA
•    Обогатени с противодействащ на умората Alpha K.I.C.
•    Зареден със 7 вещества за анаболна подкрепа витамини B3, В6, В9 и В12!

Покачете сериозно количество чиста мускулна маса
Повечето хора, които тренират усилено, не разбират защо не растат, както трябва. Всеки по-сериозен културист знае за изпитаният и доказан ефект на голяма доза ВСАА.

За да покачите сериозно количество чиста мускулна маса трябва да противодействате на естествената реакция на организма да се разгражда мускулна тъкан. BCAAs дават сигнал на организма вместо това да изгражда мускули и когато се приемат в точното време, могат да засилят този анаболен ефект.

Макар че всеки знае, че разклонената верига амино киселини работи, има проблеми:
•    Недостатъчен прием на ВСАА
•    Приемане на BCAA в неправилно съотношение
•    Недостатъчен прием на ВСАА в точното време

Отключете 350% повече анаболна активност

Всичко е проста математика - добавяне на повече мускули, отколкото изваждате!
Но едно нещо е, да говорите за приемане на повече ВСАА, съвсем друго е да го направите - с постоянство! За да станете сериозни, трябва да се ангажирате да взимте правилното количество BCAAs всеки път, когато тренирате (или повече).

Добре, защо това е толкова трудно?
За да вкарате тези изключително трудни за смесване (и за пиене) ВСАА във вашата система, ефективно и ефикасно винаги е било огромна бариера. Старите инстантизирани BCAAs, без MYOTRISOL™ процеса са разхвърляни, слепват се, не се смесват и най-лошото, оставят отвратителна следа наподобяваща олио по повърхността. Те имат и лош вкус. Проблемите с вкус, удобство и смесване отказаха всички, освен най-решителните и безвкусни културисти от BCAAs напълно. Повечето компании за добавки реагираха към това, като просто предоставят по-малко BCAAs в по-евтино съотношение 2:1:1.
 
AMINOCORE BCAAs идват на помощ!
Сега, AMINOCORE има патентована технология на 3 фази разтворимост и лечение, наречена MYOTRISOL ™, която е превърнала този изключително висококачествен, ВСАА продукт с идеално съотношение във вкусна и лесна за разтваряне анаболна централа - готова, когато и където и да сте! Това е истинска BCAA добавка!
 
Това че ВСАА, са наистина разтворими и се разбъркват лесно във вода дава на AMINOCORE гигантско предимство над другите т.нар BCAA. Сега, ALLMAX представя AMINOCORE на пазара - готов микс, вкусен, удобен както за единични пакетчета, така и за нашият нов 1 кг MASSIVE със 111 дози на контейнер! Така че, дали искате удобството на пакет единични опаковки, които можете да носите навсякъде, или икономията на нашия нов размер - ще получите на непосредствените ползи от най-добрите BCAAs на пазара!

Ако не ви харесва Вашата BCAA добавка, Вие няма да я закупите!

AMINOCORE има неповторим вкус!

Най-доброто от всички, никакви смехотворни 2 или 3 грама BCAAs тук. AMINOCORE има цели 8180 мг! Точно така, над 8 грама ВСАА в един пакет или една лъжица. Перфектен за консумация по време на тренировка за да подкарате анаболния ефект на вашата тренировка, или далеч от фитнеса, когато не можете да си набавите протеин и имате необходимост да предотвратите катаболните разкъсвания на мускулната тъкан и да увеличите синтеза на протеин!

Авангардни научни изследвания на утвърдения с Нобелова награда Каролински институт сега потвърди, това което културистите знаят от години - високи дози ВСАА, доставени в специфично 45:30:25 съотношение стимулира растежа на мускулите. Не само да растат, но чист синтез на протеин (анаболизъм) в мащаб, който трябва да усетите, за да повярвате. Това са изумителните 350% по-дълга анаболна фаза над плацебото доказан в процес на научно изследване със златен стандарт!

изпрати запитване за продукта

Отзиви

ALLMAX Aminocore BCAA 20stick packs

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение