• Намалена цена

ALLMAX Aminocore BCAA

ALLMAX
3442-5385
108,00 лв.
87,00 лв. Спестявате 21,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

  Високоусъвършенствана  миотрофична формула с верижно-разклонени аминокиселини!

100% чисти ВСАА аминокиселини в съотношение 45:30:25. Добити чрез ферментация!

Allmax AminoCore BCAA

  •     Незабавно стимулира мускулния растеж  - 350% повече анаболитен стимул;
  •     8180 мг. чисти прахообразни ВСАА в съотношение 45:30:25;
  •     Подсилен с Alpha K.I.C. за справяне с умората;
  •     7 форми на витамините B3, B6, B9 & B12 – за стимулиране на анаболните процеси.

Трупайте чиста мускулна маса!

Много от Вас може би тренират усилено, но се обезсърчават от липсата на видими резултати. Всеки, който по-сериозно се е отдал на физически тренировки,  знае, че приемът на големи дози ВСАА аминокиселини е изпитано средство да се натрупа мускулна маса.

Трупането на чиста мускулна маса е възможно, когато организмът пребори естествената си реакция да разгражда мускулната тъкан, тоест – да противостои на процеса, наречен ‘катаболизъм’. Ролята на ВСАА е да изпращат обратни сигнали за изграждане на мускулна тъкан (т.н. анаболизъм). Правилният прием на верижноразклонени аминокиселини може значително да ускори анаболитните процеси.

Въпреки този всеизвестен ефект на ВСАА аминокиселините, доста от трениращите не постигат резултати, поради:

  •     Недостатъчен прием на ВСАА;
  •     Неправилно съотношение на приеманите ВСАА;
  •     Недостатъчен прием на ВСАА в правилния момент.

350% по-силно стимулиран мускулен растеж:

Ефектът на Allmax AminoCore BCAA се дължи на елементарна математика: добавяте повече мускулна маса, отколкото разграждате.

Едно е просто да се навиете да взимате ВСАА аминокиселини, но съвсем друго е да се подложите на реален и последователен прием! Ако искате да сте сериозни, трябва стриктно да приемате правилно дозирани ВСАА, дори по-големи дози и то при всяка тренировка.

Тогава, защо трупането на мускулна маса се оказва толкова трудно?

Ефикасното приготвяне и прием на ВСАА микса винаги са били най-големите предизвикателства. Традиционните верижноразклонени аминокиселини не са инстантни и не са преминали патентования Myotrisol процес, имат безпорядъчна форма, слепват се и не се смесват добре, а най-лошото е, че оставят едва забележим мазен слой по повърхността. На всичкото отгоре имат неприятен вкус. Всички тези отрицателни страни явно са преодолими само за най-упоритите бодибилдъри. Повечето компании за хранителни добавки се опитаха да елиминират недостатъците на традиционните ВСАА аминокиселини, пускайки продукти с намалени дози и в по-ниско съотношение (2:1:1), което е и доста по-евтино.

Аминокиселини от Allmax AminoCore BCAA – алтернатива без компромиси.

Новата патентована Myotrisol технология на AminoCore протича в три фази на разтворимост. Този процес позволява поддържането на свръх високо съотношение  на  ВСАА аминокиселини в една доза, без това да разваля вкуса и да пречи на смесването. Точно обратното – удоволствието от превъзходния вкус и лесното приготвяне са гарантирани! Лесен за ползване, този мощен анаболитен комплекс е с вас навсякъде и по всяко време! Най- накрая лесно постижими резултати!

Бързоразтворимата и лесна за смесване субстанция на Allmax AminoCore BCAA има гигантско предимство пред всички останали псевдо - ВСАА продукти. AminoCore на компанията Allmax е вече на пазара! Супер удобен за приготвяне, с невероятен вкус. Достъпен, както в удобни еднократни дози, така и в Massive контейнери от по 1 кг. - със 111 дози на контейнер! С еднократните дози ВСАА са с вас където и да сте, а голямата разфасовка е идеален икономичен избор. Продукт с неизброими предимства!

Неописуемо завладяващ вкус!

За разлика от минималните дози ВСАА в традиционните продукти, Allmax AminoCore BCAA съдържа цели 8180 мг. или над 8 гр. аминокиселини на единичен пакет/доза! Перфектен за прием по време на тренировки, за да ускори анаболитния ефект от тях. Нужен извън фитнес-залата, в случаите, когато нямате протеин подръка и трябва да предотвратите катаболитното разграждане на мускулната тъкан и да ускорите протеиновия синтез.

Последни научни изследвания на наградения с Нобелова награда институт ‘Каролинска’ потвърждават информацията, известна отдавна на повечето бодибилдъри, а именно – висока доза от ВСАА аминокиселини приемани в точно определено съотношение (45:30:25) изпраща специфични сигнали, които инструктират организма да трупа мускулна тъкан. Този уникален мащаб на  протеинов синтез (350%!) трудно може да бъде описан с думи. Достатъчно е да погледнете научните факти, за да се убедите, че AminoCore BCAA  на Allmax далеч надвишава възможностите на стандартните хранителни добавки, които разчитат предимно на своя плацебо ефект.

изпрати запитване за продукта

Техническо описание

Съставки
BCAA
Отзиви

ALLMAX Aminocore BCAA

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение