• Намалена цена

Controlled Labs Purple InTrain

Controlled Labs
350-1321
  •      Хидролизиран протеин и аминокиселини в свободна форма за максимално бърза усвояемост
  •      Мощен комплекс от витамини и електролити за пълноценно възстановяване
  •      Билков екстракт за оползотворяване на въглехидратите
  •      Съставки за подхранване и максимално оползотворяване на мускулния гликоген
  •      Мощен комплекс от витамини и електролити за пълноценно възстановяване
110,00 лв.
82,50 лв. Спестявате 25%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Purple InTrain е уникален продукт и първият по рода си, създаден изцяло за прием по време на тренировка.  Множество разработки и усилия бяха нужни, за да бъде формулиран продукт, който покрива всички нужди на тялото, когато то е подложено на усилено физическо натоварване.

В продукта са включени:
PurpleProCho ComplexTM, който съдържа:

    * Waxy Maize Starch – това са сложни въглехидрати със голяма дължина на молекулите и изключително голяма молекулна маса, без захари и лактоза. Този вид въглехидрати се усвояват значително по-бързо от декстроза или малтодекстрин. Множество атлети използват тези въглехидрати за възстановяването на запасите от гликоген, изразходени по време на интензивно физическо натоварване. Техен огромен плюс е, че приети по време на тренировка, те стимулират секрецията на инсулин и, приети успоредно с бързоусвоим протеин като суроватъчен хидролизат, създават перфектни предпоставки за изграждане на чиста мускулна маса. Също така те значително подобряват усвояването и целевите ефекти на Глутамин, Креатин и Л-Леуцин.

    * Hydrolyzed Whey Protein (Хидролизиран суроватъчен протеин) – това е суроватъчен протеин изолат, който е допълнително преработен чрез ензимни реакции в по-къси вериги от аминокиселини за максимално бърза усвояемост. Хидролизатът е перфектното решение за прием на протеин по време на тренировка, защото той незабавно навлиза в клетъчните реакции за изграждане на мускулна маса.

Мускулният гликоген е основният източник на енергия за мусулните клетки. По време на интезнивно физическо натоварване той се изчерпва изключително бързо. Добавеният PurpleBolic ComplexTM повишава значително  ефективността и максималното оползотворяване  на енергийните запаси в мускулните тъкани. В него се съдържат:
 
    * Л-Леуцин - това е незаменима аминокиселина, която предпазва мускулатурата от разпад и доставя на тялото енергия по време на физическо натоварване. Запазва мускулният гликоген, поддържа азотния баланс и поддържа мисловната дейност по време на интензивни натоварвания.
    * Бета Аланин -  счита се за “новият креатин”, защото увеличава мускулната сила и издръжливост при аеробни и анаеробни тренировки. Той забавя мускулната умора и позволява протичането на по-продължителни и натоварени физически занимания. Повишава аеробната ефективност, подобрява пренасянето на кислород, намалява образуването на Млечна Киселина;
    * Л-Глицин – аминокиселина с многобройни функции, но в тази формула основното й значение е  формирането на гликоген и АТФ.
    * Банаба (Banaba Extract) – билка, която има инсулиноподобно въздействие, активира транспорта на глюкозата през клетъчната мембрана, стимулира синтеза на гликоген в черния дроб и  синтеза на протеини в мускулите.

Purple InTrain се допълва от Purple vitAmin ComplexTM, който съдържа витамини и минерали, жизнено важни за нормалното функциониране на вътреклетъчните процеси и процесите за формиране на енергия. Purple vitAmin ComplexTM съдържа:
 
     * Натриев Хлорид (Sodium Chloride) – играе жизненоважна роля при много процеси в организма - провеждане на нервни импулси, транспорт на органични и неорганични вещества през клетъчните мембрани, активността на ензими и др. Натриев хлорид е много важен за премахването на мускулните крампи, като има свойството да задържа така необходимата за всички процеси вода, която при физически натоварвания лесно се губи от организма за охлаждане на тялото
    * Калий (Potassium Gluconate) -  калиевите соли са важни електролити, които се губят чрез потенето. Калият е важен макроелемент, както за предотвратяването на крампите, така и като цяло за мускулното съкращение. Той е важен за пренасянето на хранителни вещества през клетъчните мембрани
    * Pyridoxine HCI (Витамин В6) – участва като коензим при синтезата и разграждането на аминокиселините и гликогена;
    * Methylcobalamin (Витамин В12) – това е коензимна форма на Витамин В12, която е биологично активна (тялото не трябва да я преобразува, а може да я използва директно в този вид). Витамин В12 стимулира ободрява нервната система, подобрява мисловната дейност и придава голяма енергия.
    * Inositol Nicotinate (Витамин В3) - е от основно значение за превръщане на въглехидратите в глюкоза, която тялото използва за енергия, той също така действа като вазодилатор, разширява кръвоносните съдове и подобрява снабдяването на клетките с хранителни вещества и кислород.

Начин на употреба: Разбъркайте 1-2 дози в 1/2 л студена вода, за да избегнете образуването на пяна, разбърквайте с лъжица.

изпрати запитване за продукта

e513a4b4348c6717729e8254c45a8aee.jpg

Отзиви

Controlled Labs Purple InTrain

  •      Хидролизиран протеин и аминокиселини в свободна форма за максимално бърза усвояемост
  •      Мощен комплекс от витамини и електролити за пълноценно възстановяване
  •      Билков екстракт за оползотворяване на въглехидратите
  •      Съставки за подхранване и максимално оползотворяване на мускулния гликоген
  •      Мощен комплекс от витамини и електролити за пълноценно възстановяване
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение