SAN T-3

SAN
3509-5605
31,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

T-3  cъдържа 99% от съединението гугулстерон. Това вещество, значително ще подпомогне производството на тироидни хормони от щитовидната Ви жлеза, като едновременно с това няма да прекъсне или промени тяхното естествено производство. В резултат на това, T-3 ще увеличи значително метаболизма Ви, което ще подпомогне естествената загуба на мазнини.

Преди да Ви обясним по-подробно как Т-3 е научно формулиран трябва да знаете повече за щитовидната жлеза, за да разберете как тя изработва хормони.
Щитовидната жлеза е една от многото “ендокринни жлези” в организма. Терминът хормон, на гръцки всъщност означава “да събуди”! Например: хормоните тестостерон и хормон на растежа “предизвика” мускулния растеж при бързото увеличаване на протеина, наречено синтез на протеини.

Във всеки случай, работата на щитовидната жлеза е да отделя хормони на щитовидната жлеза. Това от своя страна, води до увеличаване на клетъчните ензими, които контролират всички клетъчни процеси … което пък има пряка връзка с “размера” на вашия метаболизъм, или колко бързо да се горят калории!

Казано по-просто, колкото повече хормони са на разположение на щитовидната жлеза, толкова по-бързо ще се изгарят мазнините.

Доказано е, че човек се изчиства много по-добре, когато открие защо тироидния хормон се отнася към горенето на мазнини така, както тестостерона и хормона на растежа към натрупването на мускулна маса.

Чрез T3 Вие можете да поддържате значително завишени нива на тироидният хормон и то без да се спира естественото му производсtво. Причината за това е, че T3 стимулира щитовидната жлеза да произвежда повече тироидни хормони. И в това се крие тайната за трайното ускоряване на метаболизма.

С T-3, изгарянето на мазнини ще достигне до нови нива, защото T-3 наистина ще стимулира повишеното производство на хормони от щитовидната Ви жлеза, но напълно безопасно и без да попречи на естественото производство на тези хормони от тялото Ви.

Както знаете, щитовидната жлеза е една от жлезите с вътрешна секреция в тялото Ви. Тя отделя хормони, които от своя страна задействат различни ензими, определящи всички важни процеси в тялото Ви. Ако имате наднормено тегло, може би се касае за слабо активна щитовидна жлеза. T-3 ще активира щитовидната Ви жлеза, без да заплашва нейното нормално функциониране.

Тироидният хормон, който щитевидната Ви жлеза секретира е изключително важен за изгарянето на мазнини. Казано по – просто, колкото повече количества от този хормон произвежда вашата щитовидна жлеза, толкова повече мазнини ще бъдат изгорени. Чрез приема на T-3, Вие ще поддържате високи нива от тироидния хормон, което значително ще ускори изгарянето на излишните мазнини в тялото Ви. Освен това, T-3 ще увеличи производството на протеини, което също е много важно за загубата на мазнини.

Сигурно ще се запитате, как точно работи T-3 ? Всъщност, T-3 съдържа 99% от съединението гугулстерон. Това вещество, значително ще подпомогне производството на тироидни хормони от щитовидната Ви жлеза, като едновременно с това няма да прекъсне или промени тяхното естествено производство. В резултат на това, T-3 ще увеличи значително метаболизма Ви, което ще подпомогне естествената загуба на мазнини.

Начин на употреба: Приема се по 1 капсула, от три до четири пъти дневно, с храната. Да не се превишава 5 капсули в период от 24 часа.

изпрати запитване за продукта

72abb0adebb854f724ad07ab9e078014.gif

Отзиви

SAN T-3

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение