SAN T-2 Xtreme

SAN
3510-5607
92,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

T2 Xtreme е напълно безопасна хранителна добавка за отслабване, която ще засили активността на щитовидната Ви жлеза. В резултат на това, T2 Xtreme ще засили метаболизма Ви, ще улесни и ускори изгарянето на подкожните мазнини, ще подобри забележимо вашият тонус и вида на кожата Ви и заедно с това, ще Ви осигури допълнителен прилив на енергия.

Понякога, въпреки спазването на нискокалорична диета и провеждането на интензивни тренировки, стрелката на кантара дори не помръдва. Продължавате вашите опити, като намалявате още повече калориите, които приемате и засилвате максимално физическата активност. Но резултатът не се променя. Ако сте имали този проблем, сигурно познавате чувството на разочерование и неудовлетвореност, и сте си задавали въпроса, защо не можете да свалите килограми.

Трябва да знаете, че този проблем може да се дължи на слабоактивна щитовидна жлеза. Хората имащи слабоактивна жлеза, страдат от наднормено тегло и обратното – хората с нормална активност на щитовидната жлеза, като правило нямат проблеми с теглото. Да, не е никак честно Вие да полагате неистови усилия да отслабнете, а сваляте грамове, а други поглъщат огромни количества храна, но не пълнеят.

Сега, SAN T2 Xtreme е тук и Вие най – сетне ще постигнете заслужените резултати. Той е мощна хранителна добавка за изгаряне на мазнини, която е специално създадена, за да засили вашия метаболизъм, като регулира функцията на щитовидната жлеза. Но не се притеснявайте! T2 Xtreme ще стимулира синтеза на хормони на щитовидната жлеза, без да пречи на собственото производство на тялото Ви.

T2 Xtreme, дължи своето действие на мощната съставка 3,3 - дийод-L-тиронин . Тя ще засили активността на щитовидната Ви жлеза и ще Ви помогне да отслабнете. 3,3 - дийод-L-тиронин има уникалната способност, да противодейства на натрупването на мастни депа, да редуцира холестерола и да ускорява мастния метаболизъм! С помощта на T2 Xtreme, Вие ще включите вашия метаболизъм на по-висока скорост и ще повишите естествените възможностите на организма Ви за изгаряне на мазнини.

Начин на употреба: Приемайте 1 – 2 капсули от T2 Xtreme, три пъти дневно.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

SAN T-2 Xtreme

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение