SAN PH-Modified Creatine

SAN
3513-5613
28,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

PH Modified Creatine е продукт, който Ви предоставя повече сила, повече мощ, повече енергия, по-големи напомпвания и драстично увеличаване на мускулния Ви обем. Формулата му съдържа в себе си pH модифициран креатин. Това е постигнато по биоинжинерен начин и крайният резултат е тестван клинично. Съставката на този продукт е с огромно качество.

PH Modified Creatine е с доказана ефективност спрямо обикновения креатин, който ще откриете в конкурентните продукти. Учените са установили, че размерът на тази ефективност е поне 5 пъти по-голям. С този артикул определено ще станете много по-мощни и по-силни. Помпите, които PH Modified Creatine ще предизвика ще бъдат толкова големи, че Вие наистина ще бъдете впечатлени от постигнатите резултати.

PH Modified Creatine е по-устойчив на стомашните Ви киселини. Това се дължи на модифицираните молекули в неговата формула, които ще издържат при храносмилателния процес и ще достигнат невредими до Вашата мускулатура. Именно там те ще бъдат усвоени и ще започнат своето стабилно действие, насочено към повече сила и по-добър мускулен обем.

PH Modified Creatine използва активно вещество, което в естествен вид е част от мускулната Ви тъкан. Това е направено с цел да получите един продукт, чиято формула ще действа наистина коректно и ще бъде на 100% съвместима със структурата на тялото Ви. Това от своя страна е много важно, защото така ще можете да сте сигурни, че няма да изпитате никакви вредни странични ефекти от приема на този продукт.

PH Modified Creatine ще задържи много малко вода в мускулите Ви. Така за пореден път този продукт доказва, че е много по-добър от обикновените креатинови добавки, които заливат пазара в момента. Избирайки PH Modified Creatine Вие избирате качество, което ще Ви осигури точно тази сила и мощ, която винаги сте искали да имате. С този продукт ще бъдете напомпани и ще изгаряте от желание да продължите с упражненията!

Начин на употреба:
1-2 капсули преди и след тренировка в тренировъчните дни.
В нетренировъчни. дни 3 пъти по 1 капсула след хранене.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

SAN PH-Modified Creatine

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение