SAN MyoJuiced

SAN
3518-5622
100,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

SAN Myo Juced е най-чистият, вкусният и висококалоричен продукт на пазара. Проектиран за железни пауърлифтери и атлети. Този продукт ви дава 60 грама протеин, 14 грама от есенциални аминокиселини, 12 грама от глутамична киселина и 1.6 г Аргинин.

SAN Myo Juced съдържа повече от това, което вие искате фибри плюс протеин и по-малко от това, което не искате (захари). Съдържа казеин, високо съдържание на верижно разклонени аминокиселини, суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин концентрат, калциев казеинат и млечен протеин така, че можете да извлечете максимална полза от този продукт.

Глутамин е аминокиселината с най-голямо съдържание в целия организъм. Той се използва в червата и имунната система, за да се поддържа оптимални способности. 60% от свободните форми аминокиселини съдържащи се в скелетните мускули е Л-Глутамин.

Л-Глутамина играе много важна роля в протеиновия метаболизъм и също така е много важен за граденето на мускулите при културистите. Като хранителна добавка помага да се запазят мускулните клетки.

Изследванията показват, че след интензивна тренировка, глутаминовите нива в организма са намалени с до 50%. Тъй като тялото се позовава на глутамина като клетъчно гориво за имунната система, научните изследвания показват, че добавките с глутамин може да сведе до минимум разграждането на мускулната тъкан и също така се подобрява протеиновия синтез. Глутаминовия ефект за обем на клетките е доказан с няколко проучвания.

Аргинин е аминокиселина, която участва в много биохимични процеси свързани с нормалното физиологична реакция на тялото. Аргинин на прах е най-чистата форма на Аргинин-а произведена по специална технология. Аргинина има няколко различни роли в организма.

Изследванията показват, че приема на 1-2 грама на аргинин дневно съчетано с тренировки е голям ефект върху намаляването на мазнините в тялото след няколко седмици използване на продукта.

Съдържание в 6 лъжици или 232гр

изпрати запитване за продукта

Отзиви

SAN MyoJuiced

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение